Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaibiza

po ilu dniach czułyscie ze to wlasnie ciąza

Polecane posty

a ja nie mialam żadnych objawów i gdyby nie to, że nie bylo okresu, a test pokazal 2 kreski - nie wiedzialabym, że jestem w ciązy. Żadnych bólów brzucha czy czegokolwiek, nic. Ciąża bezobjawowa ;) - przynajmniej do pewnego momentu.

hej dziewczyny, widze ze tez macie miec mnij wiecej tego samego nia co ja @. tez sie staralam i juz staramy sie kilka miesiecy i nic. ja powinnam dostac 3-4 @ moze nie przyjdzie, ale jakos stracilam nadzieje bo obnizyla mi sie temp niestety. a to ze boli podbrzucsze jak na @ to nie znam sie juz teraz bo teraz co miesiac tak mnie boli. no i latam do kibelka czesto, ale zawsze tak mam. pozatym zadnych objawow, od wczoraj bol glowy ciagle i troche gardlo zaczyna pobolewac, wiec zamias ciazy jeszcze chorobsko mi sie przyplacze:( a szczerze wolalabym to 1:)

Jeżeli chodzi o objawy ciąży, to pierwsze poczułam niecałe 2 tygodnie po dniu, w którym zrobiliśmy dzidzię. Czułam, jak lewy jajnik się rozciąga i miałam lekką kolkę w tym miejscu, byłam bardzo rozdrażniona, nie mogłam spać, wszystko mi przeszkadzało i chodziłam co 15 minut siusiu. To pierwsze objawy. Bo potem to zrobiło mi się niedobrze jak prowadziłam autko, robiło mi się ciepło-zimno, temperatura to 36,8(a gdyby był okres to 36,5), 2 dni spóźniał mi się okres, 4 dni przez zrobieniem testu czułam motylki w brzuchu i że coś tam siedzi, ale nie myślałam wtedy, że to może być ciąża, zrobiło mi się słabo jak wstałam z łóżka, a pyszny tort smakował jak nieświeży i był strasznie mdlący. Każda ciaża przebiega trochę inaczej, jedne kobietki już w 4 tygodniu(licząc od 1 dnia ost. miesiączki) mają nudności, wymiotują a inne czują sie bardzo dobrze, więc tu nie ma zasady. Ja jestem już w 6 tygodniu i na razie zaliczam się do tych drugich. Jeżeli zrobisz test i wyjdą 2 kreseczki, a twój termin to marzec 2008, to zapraszam na nasz topik:)

Za to ja dowiedziałam się o ciąży z testu, który zrobiłam 4 dnia od dnia spodziewanej miesiączki. Dwie kreseczki!!! Właściwie czułam się dziwnie tak jakbym miała dostać @, byłam taka pełna i czułam, że się rozrastam.

Gość policaje
a upławy?

Gość policaje
do goryyy

Gość zapewne
dopiero jak okres sie spoznial

moja owulka skonczyła sie w 18dc, a juz w 27 robiłam test (bardzo sie staraliśmy od dawna) i wyszła bardzo bladziutka, wiec w 29 zrobiłam betę , która dała wynik, ze ciaża! a objawy...szukałam ich wszędzie...senność, wyższa temp, białe upławy i troche bolące piersi....

Też mam ten sam problem. Staramy się już ładnych kilka miesięcy. W tym cyklu było bardzo intensywne wspomaganie: clo + plasterek z estradiolem, pregnyl na pęknięcie i teraz duphaston. dziś 23 d.c. Ciągle mnie pobolewa brzuch - tak jakby mnie tam coś gniotło. od dziś pobolewają mnie piersi. Tak bardzo bym chciała żeby to była ciąża że pewnie z przeczulenia wiele żeczy odczuwam. Ale moje nadzieje już maleją bo pryszcze to chyba typowy objaz przed @ a nie przed ciążą :( Zycze żeby Wam się udało :)

wcale nie prawda ze za wczesnie na objawy ja po około tygodniu po zapłodnieniu,wymiotowałam i cały tydzien chorowałam dopóki fajek nie rzuciałam.mogłam tylko jesc kwasne.

Gość endmud
no wlasnie slyszalam, ze uplawy to na 100% , ze sa bardzo obfite jak nigdy.

Gość karolinaibiza
a kiedy tescik zrobic jak stosuenk byl 21

Gość prostotak
chyba za wczesnie. Nie denerwuj sie!

Gość prostotak
po 6dniach juz objawy??? - na pewno nie:)

Gość klasa
witajcie

Gość klasa
dziewczyny, normalne jest ze np. 10dni przed @ pojawiaja oznaki typowe jak do ciazy a jest to pms: bol i obrzek piesi, zawroty glowy, pobolewanie brzucha

a u mnie nie było żadnych oznak, kilka dni przed planowaną miesiączką powiększyły się piersi i bolały a w dniu miesiączki normalnie pobolewał mnie brzuch i tak czekałam na miesiączkę ale się nie zaczynała więc poszłam i zrobiłam test. i mam Michasia :D , nie latałam wcale częściej do toalety. dopiero w trzecim trymestrze zaczęłam biegać do kibelka.

Gość klasa
a piersi cale czy tylko sutki? A co z uplawami?

Gość omagnst
cały czas wałkujecie???:)

Gość karolinaibiza
mnie piersi nie bolo ale ciogle mi sie chce do toalety a miesioczka niby w poniedzialek

Gość karolinaibiza
tak walkujemy bo chcemy podzielic sie doswiadczeniem i brakiem doswiadczenia jak bysmy tego nie potzrebowaly to by mnie na forum nie bylo achce sie podzielic z dziewczynami jak sie komuś nie podoba to niehc tu nie wchodiz proste;]]

Gość omagnst
to tylko tak wpadlam od wczoraj!!! Pozdrowic was i tyle!!!:)

Gość klasa
a duzo sikasz czy tylko kropelki? Ja przed okresem sikam czesto i duzo.

całe piersi jak przed okresem. nie pamiętam żebym miała jakieś upławy, te to chyba głównie o infekcji świadczą. wydzilina normalna lekko biaława.

Gość klasa
no ale piersi chyba nie po 7dniach?

Gość endmud
u kazdej jest inaczej, ale po 6dniach bym sie nie dopatrywala. Jak bardzo pragniesz to oby to bylo to!!!

Gość karolinaibiza
ok nic sie nie stalo dzieki za pozdrowienia ;]]dos duzo leci kropelek chyba zrobie tescik w pon