Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaibiza

po ilu dniach czułyscie ze to wlasnie ciąza

Polecane posty

oczywiście ze mozna mieć takie objawy! wiem, bo sama tak miałam! przecież bym tego nie zmyślała! i znam jeszcze kilka kolezanek, które od razu wiedziały że są w ciąży, zwłaszcza te, którym guma pękła! I uważam że ta karolina to podszyw! Przeciez nikt kumaty nie pisze \"bolo\", \"mojo\", \"cioża\". Kilka przykładów: karolinaibiza (karolinaibiza@interia.pl) mogą juz bolec po 7 dnaich kuzynke mojo bolaly po 5 karolinaibiza (karolinaibiza@interia.pl) dzieki mnie w prawdzie nie bolo ale ciogle siusiu chodze boje sie ze bede rozczarowana karolinaibiza (karolinaibiza@interia.pl) tez mi sie wydaje ze to zapalenie ale boje sie z enie ebde w ciozy piersi mnie nie bolo tylko podbrzusze

Gość karolinaibiza
wyjdz z mojego topiku zajmij sie swoim

czemu sie obruszasz? ;-) ty sobie robisz żarty pisząc \"mojo\", \"bolo\", \"cioża\", to i ja też :-) nie denerwuj się tak ;-) i pamiętaj, jest taka literka "ą" :-)

o, następna - zabeSpieczenie ;-) a tak serio to zostaje Ci ją tylko przedziurawić albo zmienić partnera, który bedzie TO robił beS ;-)

Gość to jakies kolko ortograficzne
a moze ktos nie ma polskiej klawiatury i nie ma polskich znakow co? poszez horyzonty

karolinka, gdyby ktoś nie miał polskich znaków, a znał PODSTAWY ortografii, pisałby \"moja\", bola\", ciaża\" ;-) nie martw się, nie ty pierwsza i nie ostatnia :-) a wracając do tematu jak tam objawy? ;-) działo się co po kilku godzinach od stosunku? ;-)

Gość klasa
karola i co???

czytam was i się uśmiałam tzn nie z tego o co pytacie, ponieważ ja miałam bolące piersi tydzień po:), ale z KiszkiZłej- dobra jesteś:D

Gość klasa
i co z tym testem???

Gość klasa
Karola, wiesz juz????

Gość klasa
Karola, wiesz juz????

Gość ewwlina
UP

czy w okres można zajść w ciąże dziwczynki?? Pytam bo staramy się z męzem o dzidziusia akurat tak wyszło ze w okres się zdecydowalismy bo przeczytałam z eniektóre kobiety w okres mają dni płodne a jak wy sądzicie mam bol jajnika podbrzusza jadłowstręt szczegolnie do mięsa ale boję się zrobić test ze znów się rozczaruje

Gość salyys
w ores? nie bardzo, ale probowac mozna

Gość torika
Denerwuje mnie jak ktos sie o cos pyta a potem nie daje znaku co u niej??? Karolina jestes w tej ciazy????

Gość torika
Denerwuje mnie jak ktos sie o cos pyta a potem nie daje znaku co u niej??? Karolina jestes w tej ciazy????

Gość Alonza
do góryyyy

Witam bylam na innym watku ale brak odpowiedz. jestem tu nowa postanowilam opisac swoja historie moze nie jedna z Was ma tak samo jak ja takie problemy. Od grudnia 2008 roku zaczelam z mezem starac sie o dzidzie. Wybralam sie do lekarza. Przez 3 miesiace mierzylam temperature w pochwie (styczen, luty , marzec)Okazalo sie ze moje wykresy sa bezowulacyjne. Zaczelam brac luteine od kwietnia 5 dni ja bralam i dostalam @ na 6 dzien, to bylo na samym pocztku kwietnia pozniej w kwietniu od 15dc bralam luteine przez 10 dni 2x1od 2dc do 6dc bralam Closilbegyt, 9dc i 11dc mialam robione USG pecherzyk rosl odpowiednio, ale niestety starania sie nie udaly. W maju znow luteina od 16dc.W czerwcu od 2dc Clostilbegyt przez 5 dni, Luteina 2x1 od 16dc.Lipiec znow Clostilbegyt od 2dc. Juz nie bralam luteiny.W sierpniu zakupilam ziolka ks KLIMUSZKI. Nic mi do tej pory nie pomoglo...Okres mam nieregularny.W grudniu dostalam poraz pierwszy plamien bylo to 10 grudnia i trwalo 6 dni, byl to wowczas moj 28dc, pozniej 31 grudnia dostalam kolejnych plamien, 1 styczen 2010 mialam sluz kremowy i nie bylo widac zadnych innych kolorow, juz 2 stycznia pojawil sie sluz leciusienko rozowy , doslownie minimalnie temper tego dnia 36,5. 3 STYCZNIA WYPILAM TROCHE DRINKOW WYMIOTOWALAM, temperatura rano 36,6, nie pamitam sluzu ale raczej jasny. 4-5-stycznia sluz rozowo-brazowy TEMPERATURA: 36,6 I 36,7. 6 stycznia 36,6 kłuje mnie z prawej strony tak ciagnie w dol temperatura 36,6 7 stycznia- temp. 36,6, tez kłuje. 8-9-10Stycznia tem. -36,8, sluz widoczny brązowy. Rano8stycz zrobilam test wyszedl neatywny plamienia nadal sa jest to mala ilosc. Dzis 11stycz tem.-36,7 W srode wybieram sie do ginekolog, ale do tego czasu prosze napiszcie cos...co myslicie o tym wszystkim dzieki pozdrawiam