Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kulawa nóżka

Demony erotyczne!!

Polecane posty

początkujace nimfomanki to wdg słownika erotomana, mojego autorstwa:D młode dziewuszki, które nie mogą zapanować nad ogarniającą je chcicą :D:D:D

to ja chyba taka jestem :) Mam faceta,codziennie sie zabawiamy a ja chcę WIĘCEJ !!!

ehhh Ty to chociaz masz sie jak wyładowac...:D a facet pewnie szczęsliwy, a u mnie od 3 miesiecy puściutko oj puściutko:P i co ja mam powiedzieć?

z paluszkami jakoś bym nie mogła chyba:D i kurcze z innymi facetami tez jakos słabo idzie, nawet flirt:P po cholere mi bylo zrywac:P

wtedy byl... a teraz to jestem stęskniona i napalona na maaaaksaaaa;d hehe widzialam sie z nim w Boże Ciało ostatnio ;) slinka mi pociekła...

po co uspokajać? dobra chcica nie jest zła:P ale nosi strasznie...

mnie to mów :( od 2 tygodni posucha ) a jutro okres . a on nic . chociaz wie ,że od jutra szlaban

Luśka ty to się na samoloty przesiądż . trzesie tylko w dwóch momentach :P

bo moj poprzedni byly groził, ze jak z nim nadal bede, to mu coś zrobi;) taka forma manii obsesyjno-prześladowczej chyba... no a ja, ze zakochana i wystraszona to i zerwałam :( ale wiecie co? :D mój Misiałek napisał do mnie tydzien temu, zaprosil mnie do siebie na weekend do krakowa:P nie moglam pojechac, bo akurat kaca leczylam:( hehe ale zaprosil mnie potem na 3 dni nad chańczę... ciekawe o co mu chodzi... mam nadzieje, co cos pozostało z tych \"wielkich uczuc\" jakimi darzyl moją skromną osobę:P i ze nie chce mnie tylko przeleciec...

trzeba było byłego olać i zostać ze swoim ! Jedź tam i wróćcie do siebie :D

tak sie składa, ze były to pakeros i jak sie okazało pakeros brutal... a moj Misiałek, to problemy chciał rozwiązywac rozmawiając :) hehe troszke mało meskie, ale ja i tak go kochalam/kocham nadal... trzymajcie kciuki ;P