Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siódma rano

śnią mi się ładne stópki ...

Polecane posty

Macie jakieś sprawdzone sposoby na gładkie stopy? Mam bardzo twarde skórki na piętach i opuszkach palców, używam pumeksu, kremów zmiękczających, ale to średnio działa...

Gość ładne stópki12345
Hej! Nie lubie sie chwalic ale moim koleżankom bardzo podobaja sie moje stópki (zreszta nie tylko koleżankom ,bo kolegom takze). Ja mocze nogi w misce z mydłem a potem wycieram i gdy sa lekko wilgotne a skóra sie odmoczyła szoruje tarka do stóp. Najpierw ta ostrzejsza stroną a potem tą lżejszą. Naprawde działa a sora jest jak u niemowlaka. zabieg ten robie raz na tydzień, a prócz tego codziennie smaruje kremem do stóp. Najlepiej na noc i dużą ilością. Wazne by podszas używania tarki stopy nie były zbyt mokre ani zbyt suche. POWODZENIA:)

ładne stópki12345, dziękuję za odzew :) a jakiego kremu używasz?? nakładasz go na stopy i na to jeszcze jakieś skarpetki czy jak?? zamiast tej tarki może być pumeks, jak myślisz??

Gość footfetishmen
A ja uwielbiam kobiece stópki i te gładziutkie i te bardziej szorstkie. Także na pewno obiema przedmówczyniami bym się zachwycił :) Zapraszam do rozmowy o urodzie damskich stóp na topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3425390&start=90 Pozdrawiam serdecznie!

Gość nic dodac niz ując
lepiej nie przesadzac z tym tarciem skory na stopach bo potem skora moze byc wrazliwa i za delikatna

Gość ładne stópki12345
Hej!! Nie uzywaj pumeksu, tylko tarke do stóp ta dwustronną. Najperw ta strona badziej szorstka a potem ta delikatniejsza. Kup sobie ja w normalnym sklepie i nie musi byc droga ja za swoja dałam 3,80. A kremu używam do stóp ale też jakiegos normalnego za normalna cene mój kosztował koło 5 zl. Możesz załozyć skarpetki na noc bedzie lepszy efekt, tez tak robie czasem, a teraz mi poprostu w nich goraco.pa

Gość ładne stópki12345
A jeszcze jedno wazne by tarka była sucha:). Jak jedna stope zetrzesz i bedziesz scierać drugą to ta pierwszą z powrotem połóż w misce z woda. Kilka razy wyjmuj stopy i je scieraj wtedy lepszy efekt, poniewaz ważne by skóra dobrze odmiękła. pa