Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexy

pękła gumka

Polecane posty

Gość żona marynarza
a ja jeszcze mam kupe roboty papapapappap

Gość żona marynarza
może i daje 100% pewności a może autorka wątku z jakichś powodów nie może brac tabletek anty?finansowych/zdrowotnych itd

Gość Oligoaneczka
tabletki Kochana nie daja 100 %,,,, widze ze nie zlapalyscie o co mi chodzi ;) dobranoc 🖐️

Gość żona marynarza
buhahahahahahha teraz się uśmiałam Tabletki to jedyna metoda o której można ewentulanie mówić ze daje 99,9% pewności żadna kombinacja innych środków chociaż nie wiem ile by ich bylo nie da Ci takiego zabezpieczenia chyba że sie wykastrowalas i dlatego taka zadowolona jestes?

Gość żona marynarza
a może szklanka wody zamiast?ooo to jest rzeczywiście 100% zabezpieczenie a tak serio:przesledzilam troche wątek i wnioskuję że polecasz/stosujesz prezerwatywe i globulke (ze srodkiem plem) uświadomię Cie ze to nie jest tak skuteczne jak PRAWIDŁOWO brane pigułki anty jeśli jesteś niekompetenta to nie dawaj porad na forum bo niestety możesz komuś bardziej zaszkodzić niż pomóc:(no chyba że taki jest Twoj zamiar pozdrawiam dobranoc

Gość Alexy
haha dobre xD !! Raczje ze nie ma ... a tak na marginesie jakbys nie umiela czytac ty tam na o :P to bralam tabletki ale musze zrobic przerwe rada ginekologa dobranoic :]

Gość mizinika
wiecie co na tym forum są same dzieciaki kolezanka Aleksy na początku wypowiedzi zapytala sie czy może zajśc w ciążę zamiast usłyszec konkretnej odpowiedzi to zostala wysmiana jakie te dziewuchy niekture sa głupie,wielkie cwaniary. Aleksy powiem ci ze nie ma sie czym obawiac zeby zajś w ciąże nie jest tak łatwo trzeba naprawde duzo staran zeby cie pocieszyc powiem ze ja przez 2 lata moze ze swoim chlopakiem kochalam sie z kilka tazy z prezerwatywa i to parerazy w dni płodne do konca a tu nic nie ma

Gość mizinika
a tak cały czas bez zadnego zabezpieczenia i na dodatek kilka razy w dni płodn do końca

Gość Alexy
prawda same bachory :/ po to jest forum ze w razie probelmu niepokoju dowiedziec sie czegos od was ... !!!

Gość malutka102
Alexy !! Po pierwsze unimile są chujwe! Nam pekla od razu, w czasie ubierania! Najpiej durexy i to z apteki, a juz super by było, gdybys uzywalam tabletek anty :) a co do ciazy.... no powiem Ci, ze szansa jest, pewnie minilamna, ale trudno stwierdzic czy akurat ta mala kropelka to nie to :(

Gość Oligoaneczka
nic nie zakumalyscie. Otoz wstrzemiezliwosc daje 100 % a jak juz uprawiam sex to zabezpieczam sie tabletkami.... i mam w nosie te pekajace gumki.

Gość mizinika
Alexy prawde mówisz ze forum jest po to aby pomóc ale to duzo zalezy od ludzi ktorzy tam zaglądają i pisza tak jak juz wspomniala malutka 102 to zawsze jest szans ale uwierz mi i sie nie zadreczaj jeszce kiedys sama sie przekonasz jak trudno zajsc w ciąże

Gość Alexy
Chce mniec dzieci ale za jakies 6 lat ;P moze 8 ! HE ;p tak za 5 bede sie starała !! a co do gumek uzywam drexy ale tez pękły ;] Dzisiaj byłam po recepte na tabletki teraz mija 21 godzin wiec mam jeszce troszke zcasu wiem ze wtedy maleje ich skutercznosc ale dzisiaj załatwiłam 50 zł na ginekologa jutro bede na tabletke He :P !

Gość Sylwiuśka_18
hmmm moim zdaniem masz bardzo mala szanse - ale jednak cos jest... wiesz to zalezy od aktywnosci plemnikow.. jezeli twoj chlopak ma ze tak powiem "nadpobudliwe" plemniki to mozna sie obawiac ale jest duza szansa ze sie obejdzie - zreszta mowisz ze to dni nie plodne wiec chyba nie ma powodu do obaw:*

Gość agaula
Alex, najpierw to się doucz,jak się w ciąże ZACHODZI, A POTEM ZADAWAJ PYTANIA

Gość no nie jest to normalne
DO ŻONY MARYNARZA oj dziewucho nie pień sie tak- bo tabletak anty jest skuteczna w 99% jak sama zauważyłaś- jak jest prawidłowo stosowana- co nie zawsze jest tak proste jakby sie zdawało. Prezerwatywa też jest skuteczna w 99%- prawidłowo stosowana, więc nie kumam o co Ci biega. Mam 2 dzieci , męża od 7 lat- używamy tylko gumki- czasem jak mam dni niepłodne - robimy to bez zabezpieczenia. OBYDWOJE DZIECI MAMY ZAPLANOWANE- WPADKI NIE BYŁO a świadomy wybór. Zatem: jesteśmy płodni, a lata praktyki w stosowaniu gumy - owocują tym że zabezpiecza nas w 100% Tabletek nigdy nie brałam i brała nie bede- bo wiem ile moich koleżanek(3) po odstawieniu pigułek nie mogły albo dalej nie mogą mieć dzieci. pozdrawiam

Gość no nie jest to normalne
może kupujecie gumy w kiosku: zleżałe na słońcu, może źle zakładacie, może jest w środku powietrze jak zakładacie ( w gumie) może trafiły się wam na granicy daty ważności, może facet ma bardzo dużego i potrzebujecie rozmiar większy niż przeciętny- powodów może być masa. ale ja wiem na 10000% że jeśli ktoś planuje w przyszłości miec dzieci- nie adoptowane a urodzone przez siebie- powinien tabletek anty niestosować, bo potem jest trudniej- oczywiście nie każda kobieta tak zareaguje na lata stosowania pigułek- ale nie jedna i nie 10

Gość Alexy
Nie pytacie jak załatwiłam tą kasę? no to wam powiem: mój chłopak ma 3 kolegów- oni się zrzucili. Każdemu zrobiłam loda ...i kaska jest:-)

Gość Alexy
no i niedługo powiem też mojemu chłopakowi że jak chce sie ze mna kochać- to musi też płacić- bo do tej pory nawet gumy ja kupowałam. Jak myslicie ile mu policzyć za pełny stosunek a ile za loda???

Gość mizinika
nie wim czy sobie zartujesz czy nie ale jesli chcesz dowiedziec sie to zapytaj sie prostyrutek albo tirówek one ci powiedzą ile biorą hahahahaha moj chlopak mi nie placi za sex bo by sie do konca zycia nie wyplacil chyba

Gość Alexy
haha a ty nie wiesz ze prostytutka a tirówa to to samo?

Gość żona marynarza
Do Olinoganeczki: wiedzialam że chodzi o wstrzemieźliwosc, wiesz co takie porady to każdy potrafi dawac Do no nie jest to normalne: ja nie mam nic do gumek, to Oligoaneczka je atakowala Do Alexy: z tym lodem to serio?????????czy ktos sie pod Ciebie podszywa....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
wiem tylko ze prostytutą mozesz byc ty

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
jesli juz lody serwujesz na dobry początek to BRAWOOOOOO

Gość Alexy/
te odp wyżej napsiała jakas dziwka NIE JA !!!!!!!!!!!! WIEC DZIEKUJE BARDZO pa

Gość Alexy/
te odp wyżej napsiała jakas dzi**a NIE JA !!!!!!!!!!!! WIEC DZIEKUJE BARDZO pa

Gość Alexy/
te odp wyżej napsiała jakas dzi**a NIE JA !!!!!!!!!!!! WIEC DZIEKUJE BARDZO pa

Mi gumka pekla raz potem za jakis czas znow zalozyl druga i znow pekla czt to nie pech..ale coz dobrze sie stalo teraz to umieram z bolu bo mam okres:DD