Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolo141

Pocałunek

Polecane posty

Moja dziewczyna pisała mi w SMS-ach że chce się całować z języczkiem, a ja po prostu nie umiem. Nie wiem co mam robić najchętniej zakopał bym się pod ziemię!!! Chociaż chciał bym wiedzieć jak zacząć

Gość troche tak glupio ale dobra
tez mnie to kiedys stesowalo , dawno ale jeszcze cos pamietam , krotka instrukcje przedstawie nastepujaco , zacznii calowac ja w usta ( muskac warge ) po jakiejs chwili otworz szerzej usta i wloz jezyk , na poczatku mozesz ja tylko liznac i sie wycofac , potem juz zdecydowanie , i rob z jej jezykiem co Ci przyjdzie do glowy ;)

aha no i zamknij oczy :)

:D no widac ze jeszcze jestesm mlody , zobaczysz jeszcze jakie Cie czekaja niezreczne syt. ;)

Gość jakie to słodkie
:)

Ale to skomplikowane. Ja nie wiem czy się ośmielę. Musieli by mi dać flache na stół:-(

i nie wpychaj jej calego jezyka do gardla , niektorzy tak lubia ale chyba to mniejszosc, pamietaj ze ona tez wysuwa jezyk .

a w ogole jak ona sie juz calowala to bedzie wiedziala co robic , i chyba poprostu nie da sie nie zorientowac :)

Gość zdegustowana własnym żywotem
Poćwicz na własnej pięsci:P

No właśnie że całowała się wiele razy (sama mi mówiła) a ja jestem MANUALNY jak skrzynia biegów :-(

zakladam ze twoja kolezanka/dziewczyna jest w podobnym wieku jak ty...wobec tego zaloze sie ze jej doswiadczenie nie jest na tyle ogromne zeby nie zrozumiala ze jestes poczatkujacy w tych sprawach. odprez sie i po prostu znajdz przyjemnosc w tym co robisz- nie przymus, sprawdzian na umiejetnosci i techniki ...po prostu smakuj ja i niech ona smakuje ciebie:) jesli chodzi o to jak to robic to chyba tak jak wyzej napisane zostalo- obejmowac swoimi wargami jej wargi a jezyk...coz na poczatek wystarczy czubeczkami sie podotykac hehe i jeszcze taka moja rada- odwaz sie i naprawde nie boj sie jakis porazek czy tego ze sie nie uda.jestes jeszcze mlodziutki ( bez urazy) i kiedy masz sie uczyc jak ne teraz. jesli nie odwazysz sie za mlodu to potem bedzie ci coraz ciezej bo kolezanki beda coraz bardziej doswiadczone i krytyczne;) troche wiary w siebie i \'pierwotny\' instynkt. na pewno bedzie milo i jutro bedziesz smial sie ze swoich lekow

i sie nie stresuj , nie Ty jedyny nie umiesz sie calowac :D sama sie o tym przekonalam ;) i nigdy mnie to do chlopaka nie zrazio.

a jesli ona sie juz calowala to na pewno pomoze ci przez to jakos przejsc bezbolesnie hihi

dokladnie bedzie o wiele latwiej , poprostu rob to co ona :)

Chciał bym żeby tak było jak ty mówisz. Widzę sens w twoich słowach, ale to naprawdę jest trudne ty to też na pewno przechodziłaś i to dobrze wiesz.

no wlasnie przechodzilam-tez sie balam i uciekalam od tego... glupie to bylo bo w pocalunkach nie ma nic strasznego. alkohol na przelamanie moze byc ale jesli masz 14lat to dziwnie zeby wieczor z dziewczyna zaczynac od lampki wina hehe no ale ja nie wiem jak tam to teraz w tym wieku wyglada. jesli jakies piwko pomoze ci sie przelamac to moze wypijcie razem troszke np przy ogladaniu powiedzmy jakiegos romansidla hehe a nastroj na buziaki gwarantowany;) przepraszam ze namawiam do alkoholu nieletnich-ale nieoszukujac sie to chyba w tym wieku siega sie juz po alkohol no i cel szczytny:) jesli ona jest \'doswiadczona\' to na pewno cie jakos poprowadzi przez to wszystko, jesli beda jakies male wpadki to pewnie jest przyzwyczajona do tego ze nie kazdy w tym wieku jest profesjonalista w calowaniu:) a jesli tak naprawde ona tego tez nigdy nie robila a tylko sie chwali to razem bedziecie sie uczyc-jednym slowem :nie masz nic do stracenia!! odwagi i dzialaj:)

i \\\\jeszcze pamietaj zeby troche przechylic glowe , i nie stresuj sie , to nie bedzie Twoj ostatni pocalunek dojdziesz do wprawy . Tak ja pamietam ze sie stresowalam ale jak mowilam nie potrzebnie ,chyba czlowiek rzeczywiscie ma to we krwi:)

Alkoholu to nie ruszam bo ona słabą głowę!!! a ma lat 15 i jest mojego wzrostu znamy się hmm... 1,5 roku.

Gość yoho
przerabane daj sobie spokoj z kobietami potem sie jej sexu zachce i dopiero bedzie :D

Ale śmieszne jak się kogoś NAPRAWDĘ KOCHA to nie liczy się wiek!!! A na takie rzeczy jeszcze jest dużo czasu!!!

no nie wiem co jeszcze napisac... jak mawia moja mama-do odwaznych swiat nalezy! wiem ze teraz wydaje ci sie ze masz duzo do stracenia- ze moze cos sie nie udac itp. ale pomysl ile mozesz stracic jesli sie teraz nie zdecydujesz... twoja dziewczyna moze na to roznie zareagowac. no a i dla ciebie bedzie z uplywem czasu coraz trudniej sie przelamac. takze powtarzam-nie czekaj, nie zwlekaj, jesli ona cie naprawde cie \'lubi\' i troszke ma doswiadczenia to mysle ze jestes w komfortowej sytuacji i nie masz sie czego bac. taka jeszcze mala prosbe-jak juz bedzie po wszystkim ( bo wierze ze niedlugo bedzie:) ) napisz na forum jakie wrazenia-moge nie miec dostepu do netu przez pare dni bo wyjezdzam ale potem napewno zajrze:) do odwaznych swiat nalezy!!!

Masz 100% rację. Ja terz tego bardzo chcę ale boje się że coś zrobię nie tak, że źle zacznę itp.