Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolo141

Pocałunek

Polecane posty

Gość nie sluchaj yoha
to zazdrosnik :o sam nie moze, to i inni nie powinni :o

Gość yoho
:D ja tylko uswiadomilem chlopakowi, ze od teraz to juz tylko pod gorke i jak sie bedzie nad szczegolami tak zastanawial to dlugo mu to podchodzenie zajmie :p

Ja się z tobą zgadzam ale teraz ja naprawdę jestem w niezręcznej sytuacji UWIERZ MI

Gość yoha
niech sie chlopak lepiej wezmie do roboty, bo inaczej nigdy sie nie nauczy ;) pratyka czyni mistrza :classic_cool: p.s. nie tlumacz sie :P

czlwoieku nic nie sknocisz- mlodzi jestescie i macie oboje prawo do wpadek, zreszta kazdy ma...nie chce mi sie juz wypowiadac ... spotkaj sie z nia, pocaluj i zobaczysz ze bedzie super.tylko nie skupiaj sie az tak bardzo na tym co moze byc zle i co moze nie wyjsc. pomysl ze dziewczyna wyszla do ciebie z propozycja- chce zrobic z toba cos w pewnym sesnsie wyjatkowego, czego nie robi sie z pierwszym lepszym. nie rozczulaj sie tak nad soba i pomysl o tym jak milo bedzie byc blisko niej i \'smakowac\' ją. jak mi jutro nie napiszesz ze sie odwazyles i ze bylo super to....no coz lagodnie powiem ze sie rozczaruje a tak serio to nawet doswiadczonym zdarzaja sie czasem jakies wpadki, niedociagniecia. wiecej wiary w siebie i do dzialania chlopie!! jeszcze pytanko -calowaliscie sie juz-tzn tak bez jezyczka?

Gość yoho
no dobra, to na powaznie, bo o moj honor tu idzie :D krotko powiem ci synu :D rob to na co masz ochote jak bedziesz cos robil wbrew sobie to wyjdzie to nienaturalnie i sztucznie do wszystkiego sie dojrzewa, kazdy w swoim czasie ps znajdz sobie innego nicka :p

Gość ciagota
nie sluchaj yoha, bo skonczysz tak samo :classic_cool: p.s. ten moze byc :P ? bo jak nie to moge inny wymyslic. no problem :classic_cool:

Tak całowaliśmy się tak bez języczka. Jak chcesz to możesz mi wymiślić inny NICK :-)

Gość yoho
ps bylo do ciagoty :p do twojego nicka nic nie mam i oby bog sprawil zebys tak jak ja nie skonczyl :D :p

Gość ciagota
chlopczyku, a ile Ty masz lat? yoha nawet reanimowac nie chca :P p.s. a do mojego nicka co masz :P?

Gość yoho
pewnie okolo 15tu :p

Gość ciagota
jasnowidzem jestes :P ? to moze ja bede sie z daleka trzymac... na wszelki wypadek :P

Gość yoho
nie wspominalem? :p

Gość nie wspominales
:P ale ja domyslna jestem :P gadaj co o mnie wiesz :o juz sie boje :o

Gość draska
przykladasz usta do jej ust, wysuwasz jezyk, ale nie tak sztywno, tylko takiego wijacego sie i swoim jezykiem przesuwaj po jej jezyku. Mozesz tez nim gladzic jej usta, ale nie calym jezorem ttylko koncówka muskajac jej ust. Generalnie to samo przyjdzie, jak jest wepchasz ten jezyk w usta.

Gość yoho
:p zachowam sobie pare asow w rekawie eejj kolo, ale musicie miec po pietnascie lat skonczone :o powiedz ze macie wiecej.. wez sie z nia poprzytulaj na razie, a jak ukonczysz 18. to przyjdz tu i ci powiemy co i jak :D

Gość ciagota
ja powiedziec nie powiem, moge co najwyzej pokazac :classic_cool: ale nie pokaze, bo pedofilka nie jestem :o p.s. boje sie jasnowidzow :o

do yoho -bardzo zabawne-to ty nie wiesz ze w tym wieku to laski w ciaze zachodza? a ty sie chlopakowi calowac odradzasz:) a do autora -czekam niecierpliwie na relacje -oby jak najbardziej pozytywne:) a wogole to ide spac bo jutro ciezki dzien...papa

Gość yoho
anna, a ty myslisz ze dlaczego ja to pisze? dzieciaki sie pchaja w cos czego jeszcze nie rozumieja, a potem placz i nie mow mi ze sie z choinki urwalem, ze sa uswiadomieni bo byc uswiadomionym a dorosnac do czegos to dwie rozne rzeczy ;)

To dobranoc relacje na pewno będą POZDRO MIŁYCH SNÓW A tak ap ropo YOHO to jak ty mi mówisz że się całuje w wieku 18-stu lat. To ty dzieci nie będziesz miał bo tobie o dziecku się przypomni w wieku 50-ciu lat a wtedy to będzie już za późno!!! WYRAZY WSPUŁCZUCIA:-(

Gość dobranoc......
🖐️ grzecznych :P

Gość yoho
zdecydowanie grzezcnych :D :p 🖐️ czytaj ze zrozumieniem kolo, napisalem wyraznie: kazdy w swoim czasie, tak? to sprawa indywidualna rozumiem, ze mozesz nie chwytac kiedy pisze na powaznie a kiedy nie, ale dla ulatwienia wstawiam te emotki, to chyba sie mozna polapac? :o a o moje dzieci sie nie martw, maja sie dobrze :D :p

Gość dzieci yoho
🖐️ :classic_cool:

Gość yoho
:D to trzeba sie kiedys zgadac, wpadniecie do nas na kawe, i z wnusiami tez 🖐️

Gość dzieci kolo
same mozemy pozdrowic. reprezentant nam niepotrzebny :P

Gość prawnusie yoho
a do nas juz sie nie przyznajesz :o ?