Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandraaaaa

wkurzona na maxa

Polecane posty

Gość kasandraaaaa

Przyszlam do nowej pracy , i sa tam 2 dziewczyny ktore strasznie mnie wkurzaja , zgrywaja panienki ,i mysla ze moga mi mow9ic co mam robic bo pracuja tydzien dluzej ode mnie :o , do tego jestem nowa wiec kierowniczka ciagle za mna lazi , i generalnie przerabane , odeszlabym ale jak pomysle ze rezygnuje bo nie moge sobie paradzic z jakimis 2 gowniarami to........... , moze macie jakies rady co z nimi zrobic

Gość kasandraaaaa
wiem , ale kurcze nie chce odchodzic tylko przez to ze jakies panienki mnie wkurzaja, wiec mysle zeby poszukac na nie innego sposobu

Gość kasandraaaaa
problem polega na tym ze ciagle mi mowia co mam robic kurcze jak kierowniczki prawie ,a sa odemnie o jakies 5 lat molodsze , wiec dlikatnie mowiac nie mam zamiaru ich sluchac.

Gość udawaj ze nie
slyszysz jak do ciebie mowia

Gość kasandraaaaa
robie cos przykladowo , a podchodzi do mnie jedna i mowi k... idz tam i tam i zrob to i tamto , ja patrze ze zdziwieniem :o a sama nie mozesz tego zrobic, a ona ja teraz robie .... kierowniczka mi kazala , problem jest w tym ze mi tez cos kazala robic a do tego ciagle te gowniary :o

Gość kasandraaaaa
jak moge udawac ze nie slysze skoro do mnie podchodza , ja pierd... co za debile po tym swiecie chodza

Gość kasandraaaaa
oczywiscie to bylo o nich ;)

Gość yoho
to powiedz, ze jak skonczysz przed nia to pojdziesz moze

Gość kasandraaaaa
jasne ze nie skoncze , kierowniczka za mna lazi i nie pozwala mi sie nudzic :D nie no co za robota:/

odpowiedź im kilka razy tak samo jak one - nie mogę teraz tego zrobić, bo robię to czy tamto.

Gość kasandraaaaa
najgorsze jest to ze jak cos mowia to nie wiem czy to ona kazala im przekazac czy to poprostu jej wymysl , tak to bym im powiedziala zeby spadaly to sobie same zrobily

Gość kasandraaaaa
juz probowalam , ale do nich jakos to nie trafia, wlansie dlatego nie chce tez odchodzic zeby sie jakas jedna z 2 glowniara cieszyla

Gość kasandraaaaa
nie mamy otwartego konfliktu , i nie zalezy mi na tej pracy , wiec moglabym ja rzucic, ale chce tam popracowac przynajmniej do konca miesiaca , jak nic sie nie zmienia to ja oleje, i nie bede ukrywala przed kierowniczka dlaczego , prawda jest taka ze ona ciagle nic nie robia i ich nikt nie pilnuje a do mnie sie doczepila , niby chce byz pomocna , tak mi sie wydaje , ale prawda jest taka ze tylko ja z nas 3 tam ciagle cos robie .

wiem, że łatwo napiać, ale nie przejmuj się! nie psuj sobie nerwów przez jakieś durne dziewczyny