Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dca

Malowanie ścian farbą akrylową 19 t.c - czy nie zaszkodzi maleństwu ?

Polecane posty

Gość dca

Planujemy malowanko przed przyjściem na świat naszego maleństwa. Teraz jest to 18.5 t.c Jakie są Wasze doświadczenia. Czy jeśli nie wyjadę z domciu na czas odnawiania nic się nie stanie maleństwu. Oczywiście na czas malowania wyjdę z domu ale nocować będę już w pomalowanym mieszkanku. Czy nie zaszkodzi to maleństwu.

Teraz są takie farby, że nie ma się czego obawiać schną po góra 2 - 3 godzinach. Całodniowe wietrzenie pokoju myślę, że spokojnie wystarczy. My z mężem będziemy odnawiali pokoik jak będę w 35 tc., miało być wcześniej ale niestety tak wyszło.

Gość dca
Dzięki za wsparcie. Ja na czas malowanka wybędę z domciu ale wieczorkiem już wrócę na nockę.

sama malowałam pokój jak byłam w 8 m-cu, te farby są wodne i nie mają żadnych szkodliwych substancji

Gość dca
RAFINKA a czy ten akryl po wyschnięciu był wyczuwalny ?

Gość apetita3
ja jestem w 7 mies i właśnie przechodze remont mieszkania wraz z malowaniem parkietów. Wiesz jak to smierdzi? Nie popadajmy w paranoje

Gość jaaaaaaaaaa79
akurat z tym parkietem to bym uwazala ale twoja sprawa

w ciazy malowalam 3 pomieszczenia. w kazdym trymestrze co innego. a poza tym rodzice malowali kaloryfery na noc wychodzilam spac do tesciow ..dziecko urodzilo sie zdrowiutkie...