Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karteczka papieru

Co jest dobre na osłabienie?

Polecane posty

Gość Karteczka papieru

Witam, jestem dzisiaj straszliwie zmeczona...boje sie, ze zaraz zemdleje w pracy... poradzcie cos...Prosze. Zaznaczam, ze kawe juz wypilam...

Gość Krasnalka Hałabała
czy ty nie głodujesz sie czasami?

Na zmeczenie dobre jest wapno ... a poza nim chyba nie znam zadnego sposobu, ja kiedy jestem zmeczona zawsze st5aram sie z tym jakos walczyc - raz sie udaje a raz nie:P Jezeli u Ciebie takze jest brzydko pogoda, twoje samopoczucie moze byc wlasnie spowodowane zmiana cisnienia, a wiec jeszcze 3 kawy nie zaszkodza :D

Gość Krasnalka Hałabała
wydaje mi sie ze kawa muli i pobudza..ale zjes trzeba małe sniadanko np jogurcik. Jezeli czujesz sie osłabiona to jesccisie niechce-rozumiem.Postaraj sie zjesc aspiryne, wode z cytryną, wapno, magnez(witaminy które się podniosą). Powinnas poczuc sie lepiej ....oczywiscie jakm masz mleko z miodem to jaknajbardziej spróbuj.Zdziała cuda. Tak wiec mówię.rano jogurta i jakas bulka.potem bananek , herbata, woda mineralna w południe.W pracy jak masz duzo czaso 14.00 koniecznie zjedz kanapke bo jak o 15.00 wyjdziesz z pracy stracisz duzo energi i pojdziesz do sklepu po snikersy a tak nie wolno.One pomoga na godzine.ale nie na dłuzej.Dlatego kanapka bądz banan przed opuszczeniem biura. W domu zupka czy warzywa na patelnie czy jakies mięsko, ryz. Staraj sie nie głodowac.

jestem własnie po pobraniu krwi....i jem czekolade.... słabo mi...ale czekolada mam mi podobno pomoc...

Gość Krasnalka Hałabała
odradzam 3 kawy absolutnie to kofeina.jak jest niskie cisnienie i zasypiasz na stojąco to jedna kawa na cały dzień.Staraj sie unikac kawy.no chybaze jeszcze tak przed wyjściemz z biura maleńka kawusia.Im mniej kofeiny tym lepiej.

Gość Krasnalka Hałabała
czekolada owszem.Po pobraniu krwi jest bardzo dobra.No ale jakis sok tez wypij.,wode.

Gość Karteczka papieru
Dziekuje dziewczyny za porady, szczegolnie Tobie Krasnalka Halabalka... wlasnie pozyczylam od kolegi musujacy magnez.... moze pomoze...

Gość na osłabienie
kup sobie w aptece do ssania Glucardiamid. Niezbyt drogie, smak dobry, leciutko kwaskowe, ale ogólnie słodkie kwadraciki takie.

Gość Halinaa
Ja zaczęłam stosować Gold Żeń Szeń Complex od Olimp Labs i czuję się dużo lepiej - mniej zmęczona i bardziej pobudzona. Wiele czytałam, że ma aż 3 rodzaje żeń-szenia, magnez i ekstrakt pieprzu czarnego i to wszystko razem biorę tylko raz dziennie :)

Gość etatowa Gabi
Halinaa ja też biorę Gold żeń szeń bo dużo pracuję fizycznie.

Gość Patrycja W
Mi zdecydowanie pomógło wyrównanie niedoborów magnezu. Męczyło mnie to, że mam mega słaby sen i przez to była osłabiona w trakcie dnia i do tego poirytowana. Po badaniach okazało się, że mam za mało magnezu. Kupiłam sobie chela-mag b6, bo ma też wit b6 w magnez jest w formie chelatu i się dobrze przyswaja podobno. I faktycznie po kilku tygodniach stosowania zdecydowanie lepiej się czuję :)

Gość gość
Ideologia i państwa europejskie

Gość gość
Włosy ciebie wychodzą? Wołają o pomstę do nieba

Gość gość
Sen i tylko sen

Gość gość
mnie na nogi postawily platki owsiane.bylam ciadle zmeczona i padnieta.szybko sie meczylam,nic mi sie nie chcialo.teraz codziennie rano zjadam kubek owsianki na mleku.

Gość gość
A nie zaplodnisz ty mnie!?