Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staruszka puszka

jak te skromne, zbyt powazne, spokojne szare myszki uprawiają sex i rodzą?

Polecane posty

Gość staruszka puszka

Nie umiem sobie wyobrazić"takiej zakonnicy", bez uśmiechu na twarzy,bez farby na włosach bez makijazu, taką 28 letnią starsza panią jak one uprawiają sex? czy wiecie robią to wszystko co Doda Radkowi w łózku czy to tylko takie raz dwa trzy i spać? czy któras z was jest taką spokojną dojrzałą młoda kobietą i jak wy włózku sie zachowujecie?i jak zachowujecie sie na porodówce.Przeklinacie?drzecie sie? czy zachowujecie sie jakos inaczej niz nap doda czy mandaryna czy inne "mniej zakonnicowe kbiety?". Ja nie jestem taka jak doda ale tez napewno nie jestem taką skromną "zakonnica".Doprowadzamy sie z męzem do tego i tego, szalejemy w łóżku i tez jakos głupio mi potem spojrzec w lustro.Nie wyobrazam za to siebie na porodówce.jak sie zachowac? tak jak chylińska wyzywac wszystkich i drzec sie ?czy z pokorą znosic ciąże jak kobiety które rodzą co rok i mają dzieci juz taką tuzinowa gromadke.

Gość staruszka puszka
A najbardziej lubie lizac odbyt mojego mężczyźnie zaraz po tym jak się wyprózni i jeszcze nie umyje sobie tyłeczka. taka to jestem niegrzeczna dziewczynka :p

Gość staruszka puszka
Nie potrafię sobie wyobrazić podczas sexu ze Złotopolic tez Elżuni i jej Grzesia. Nie umiemsobie wyobrazic w syt. intymnych napewno Kaczyńskiej , Kwasniewskiej Joli, Eli Zapendowskiej,Gronkiewicz Wltz, cięzko mi wyobrazic sobie np. Torbicką nawet.

Gość staruszka puszka
Nie potrafie sobie też wyobrazic tego, żebym pietnascie minut wytrzymala bez puszczania bączkow, co robie dlugo i namietnie, zawsze jak siedzę przed komputerem :)

Gość co ty wiesz o życiu

Gość kobietooooo
ale masz problemy! wspolczuje ci z calego serca.

Gość staruszka puszka
ponadto chcę Wam w tajemnicy powiedzieć, że nocami zakładam stary mundur mojego pradziadka i włóczę się ulicami Warszawy, udając ducha SS-Obergruppenfuhrera Franka Kutschery. :classic_cool:

Gość staruszka puszka
a czy mówiłam Wam już, że jestem w teleexpresowej Galerii Zakręconych? tak, tak :-) a to dzięki temu, że od 13 lat zbieram zasuszone babole najsławniejszych ludzi, ostatnio swojego więziennego babola przysłała mi nawet Paris Hilton, tak ją kocham 🌻

Gość fewfewfqewfq
nooo.... ja do 28 roku życia byłam dziewicą, zero partnerów, całowania, jak i tej farby na włosach (włosy długie, naturalne, w kitek), manicure i makijaż okazjonalnie, zero flirtów czy spontaniczności w kontaktach z płcią przeciwną itd... za to bogate doznania w fantazjach i masturbacji (no wiem, żenada ale mi się podobało)... za to teraz, gdy wreszcie mogę się w seksie realizować, uwielbiam kochać się z moim partnerem i bynajmniej ograniczona w tej dziedzinie nie jestem ale wcale nie musi być tego po mnie widać ;D

Gość andziakkkkkk
ja jestem mega grzeczna i spokojna na co dzien ale w lozku lubie strasznie rzniecie.

Gość amBrożyk
obserwuję, patrzę i widzę, że z praktycznego punktu widzenia w realu u kobiet po trzydziestce , coraz więcej kobiet nie ma zahamowań , gdy dochodzi do bzykania, w czasie godzin pracy, w ciągu dnia nie zawsze uśmiechnięta, często oschła i wkurzona , wygląda jakby piąty dzień okresu zaliczała ale przy powrocie z pracy na trzy godziny parkuje swoje auto w Galerii handlowej, wykonuje zakupy ciuchowe typu: - sukienka lub trzy sukienki, dwie spódnice, botki dwie pary i rajstopy w wielu kolorach oraz czółenka i obładowana zakupami dzwoni do przyjaciela, Heniek - przyjedź natychmiast na sygnale, musisz pomóc ! a Heniek już skończył pracę w biurze i jedzie pomóc kobiecie, przecież kobiecie nie wolno odmawiać, przyjechał na parking do Galerii , już się widzą, już się pocałowali na przywitanie i Heniek obładowany jak wielbłąd dwugarbny taszczy te zakupy kobiece i wrzuca do bagażnika jej auta a kobieta mówi wprost: - zapraszam na kolację i te moje zakupy wtaszczysz do mojego mieszkania powiedziała kobieta, nie ma sprawy - powiedział Heniek , z przyjemnością a w mieszkaniu kobiety, która zwykle szarą myszką była i nie grzeszyła pięknością , Heniek zajął się przygotowaniem kolacji a tym czasem kobieta zaczęła kusić faceta swoim wyglądem i co chwile zmieniała kostiumy i sukienki a Heniek pichcił i po godzinie wyjął z piekarnika schab nadziewany śliwką , pieczony w miodzie i winie, na stole pojawiła się upieczona pizza i czerwone wino, wino popijali przed kolacją a w czasie kolacji nawet zapalili świece, przy kolacji trochę przytulania było i pocałunki z wymianą płynów i nagle kobieta powiedziała, idziemy razem pod prysznic - nago ! Heniek chciał wrzucić brudne naczynia do zmywarki a kobieta nalegała, śmiała się - już jestem nago, popatrz na mnie Heniek ! a pod prysznicem robili takie świństwa, że nie chcę opisywać, wszystkie narządy sobie wylizali i otwory a bzykania nie było końca, kobieta (skromna myszka) co chwilę nalegała, Heniu kochaniutki, zróbmy to jeszcze raz i jeszcze raz , fajne to jest ! a rano do pracy przyszła kobieta rozpromieniona w nowej sukience i nowych botkach , tryskała energią na wszystkie strony (szara myszka)

Gość gość
chcioalbym taka grzeczna 30 latke jepac ostro mowilbym teksty typu o kurfa alke z***bsiie byc w twojej p*****e o fak o kurfa o kurfa o ty moja suczko uwielbaim j***c twoja pissde o kurfa za chwile sie spsuzcze sperma w twojej pissdzie