Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ASiKYoASiK

WOSK do depilacji BIKINI ------ który najlepszy???????

Polecane posty

Jaki wosk poleciacie? Na zimno czy na ciepło?? I jakiej firmy? Boli bardzo? Gorzej niz depilatorem? Ja depilatora nie moge nawet na nogach, bo tragicznie mnie boli:( ALe mam dosyć krostek na bikini dlatego muuuszę:(

wlasnie jestem po depilacji bikini woskiem na cieplo veeta,rewelacja,a bol o wiele mniejszy niz po plastrach czy depilatorze,naprawde polecam,wiecej o tym wosku mozna przeczytac na wizazu w kwc

Gość ja kupuję zwykłe plastry
z Rossmana, tne na małe paski, podgrzewam suszarką.... ważne jest odpowidnie napięcie skóry przy zrywaniu- wtedy nic nie boli, niezaleznie od marki plastrów (tylko tych plastikowych nie lubię, a reszta różni się dla mnie tylko ceną).... a jak ktoś jest wyjątkowo wrażliwy, to można najpierw lód przyłożyć ( ja przykłądam czasem wkład z lodówki turystycznej owinięty w sciereczkę) powodzenia :D

Gość mówisz ze
na cipeło lepiej niż na zimno? A inne koleżanki co powiedzą?

Gość Eryczka
dla mnie wszytko jedno który-wszystkie działaja tak samo. za mało tylko chusteczek dodają:[

Gość pasta cukrowa

hej:) ja polecam francuski wosk bez paskow Netline, mozna dostac na Allegro. wydatek niemaly, ale wosk jest wielokrotnego uzytku. uwazam, ze daje rewelacyjne efekty, przynajmniej tak bylo w moim przypdaku. kwestia bolu jest sprawa indywidualna, ale mysle, ze do wszytskiego tak naprawde mozna przywyknac. najgorszy pierwszy raz;) pozdrawiam!

Gość pasta cukrowa
ale ten wosk jest drogi:/ Pastę masz za jakąs złotówkę w domowym zaciszu:)

Gość Strep Cristal Depilatory Strip
polecam

do pasta cukrowa: umiesz sama przyrządzić pastę?? Nigdy nie próbowałam, wiele osób pisze, że się nie udaje. Znasz przepis? Z góry dzięki!

Gość tyhun
tez bym chciała ten przepis. a jesli nie to polećcie jakies plastry dobre i niedrogie

Gość gość
Wystarczy wosk do depilacji HB - robi mega różnicę, jest naturalny, daje dobry efekt. Używam systematycznie, włoski odrastają coraz dłużej, a właśnie o taki efekt mi chodziło. Oczywiście - od razu cudów się nie spodziewajcie. Większej zmiany można oczekiwać dopiero z czasem. A jak u was?

Gość gość
Używajcie po prostu wosku do depilacji HB - powinno być wszystko w porządku. W przypadku mojej cery nie ma żadnych problemów - nie pojawiają się podrażnienia, skóra wygląda ładnie, nic złego się nie dzieje. Ale i tak najważniejsze jest to, że depiluję się coraz rzadziej - włoski naprawdę długo odrastają.