Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość st.iris

ginekolog w wawie ktory przepisze recepte na pigulki bez badania

Polecane posty

Gość bez badania
Pogielo Cie? a co jezeli nie mozesz brac tabsow i przez taka lekkomyslnosc cos Ci sie stanie?

Gość st.iris
ja biore juz tabletki od paru lat ,mam swojego lekarza ktory mnie leczy juz 3 lata niesttey poszedl na dluzszy urlop,ja nie ejstem malolata ktora bierze tabsy bez badan

Gość bb-b
skoro nie jesteś małolata to czemu się boisz badań?

Gość Bez badania
Trzeba sie badać, zwłaszcza gdy chcesz współżyć bez dodatkowego zabezpieczenia. Może masz jakąś infekcję, może masz nadżerkę. A co będzie jeżeli się pogorszy, chcesz sobie sama krzywdę zrobić? Badanie nie jest straszne, to normalna sprawa.

Gość gdhfyjitgi
Ja biore od roku tabsy i nie badzal mnie lekarz od ok.poltora roku.Znajoma jest pielegniarka w szpitalu na oddziale polozniczym i znajomy lekarz jej przepisuje dla mnie

Gość rozstępy to nie od odchudzania
to czemu się wstydzisz lekarza? małotalty się wsytdzą.. idź do swojego rodzinnego, na 3 mimesiące moze ci wypisać receptę, raczej bez badania, no bo jak, ale to głupota, wstydzić się lekarza.. badanie to badanie

Gość rozstępy to nie od odchudzania
no tak, a potem jak ktoś zajść w ciąże nie może, to na pewno przez tabletki:O nie przez to że się nie badał tylko łykał hormony jak cukierki.. :O:O

Gość st.iris
badalam sie 2 miesiace temu cytologia usg wszytsko jest bez zarzutu nawet badania krwi i proby watrobowe do lekarz rodzinnego nie pojde bo jestem w innym miescie a nie chc erezygnowac ze swoich lekarzy

Gość bez badania
Poza tym musisz dostac skierowanie na badania krwi

Gość st.iris
a wcale nie musze wyniki mozna robic bez skierowania np.prywatnie

hej. a może ktoś chce odkupić ode mnie 3 opakowania Yasminelle kupiłam ale nie bedęich uzywała, są ważne mam paragon na nie... sprzedam taniej bo za 100 zł mogę sprzedać 3 ....jeśli jest ktoś jest chętny to proszę napisać na maila.

Gość Z tego co
piszesz wynika, że ten Twój lekarz przyjmuje prywatnie. Więc nie ma tam pielęgniarki lub tej jego pomocy, która mogłaby Ci wypisać receptę. Ludzie tak robią.

Gość st.iris
SPRAWDZ POCZTE

Gość st.iris
TYCZY SIE BATON 10

Gość kacha83
pamietam jak poszlam pierwszy raz do ginekologa (po tabletki) tylko mnie zbadala na fotelu i przepisal Cilest:) tabletki byly super, nie mialam żadnych problemów:)