Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Steskniona

Znowu problem z ...

Polecane posty

Gość Steskniona

Czesc wam wszystkim Nie wiem juz gdzie sie wygadac! Mam tego dosc. Jestem w szczesliwym zwiazku, facet jest wspanialy - pomaga z pracami w domu, dolacza sie do gotowania, caluje i przytula ale... praktycznie wcale nie chce seksu! Ostatnio nie wiem co sie ze mna dzieje. Nie moge sobie znalezc miejsca caly czas czuje sie jak pod pradem elektrycznym - sutki mam bardzo wrazliwe i nie moge sie doczekac az ktos mi je popiesci. Moja muszelka praktycznie caly czas nabrzmiala bo chce aby byla p..........a. Probowalam wszystkiego - bielizna, ponczochy, nastrojowe kolacje, ostre dobieranie sie do niego i nic! Jest zmeczony.... Jest za pozno..... Nie wiem jak sobie z tym poradzic bo bardzo go kocham ale .... nie chce sie masturbowac do konca mojego zycia bo inaczej to moge zapomniec o dojsciu do nieba...

Gość Steskniona
czy w tym przypadku moge mu smialo powiedziec, ze codziennie rano jak wychodzi do pracy w Biedronce, udaje sie do pobliskiej jednostki wojskowej i rowo jedzie mnie w kakao caly pulk ulanow podhalanskich ?

Gość fsff
oj... to ja już wolałabym sama obiady gotować...

Gość stara żona
może ma inną i ona mu wystarczy - albo facet jest chory bo normalne to nie jest

Gość fillon
Rzeczywiscie cipka moze byc caly czas nabrzmiala?

Gość moja jest

Gość jedrne piersi
hehehe tez lubie jak koles zjada mojego boba :D

to jak 41-letni onanisto podejmiesz wyzwanie ? bo jak tak bedziesz podjezdzal tylko pod jpeg i siedzial na forum to do smcierci nie zamoczysz

Gość Steskniona2
Czarna Steskniona to nie ja. Nie moge w to uwierzyc ze ktos moze byc tak perfidny - nie nie interesuja mnie zadne kloce