Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princzipesssssa

swedzenie a I grupa cytologii

Polecane posty

Gość princzipesssssa

odebralam wynik cytologii i wyszla I grupa czyli sysko ok,ale mi mo to odczuwam swedzenie a lekarz badajac mnie na goleoko stwierdzil ze jest stan zapalny....moze sie co stakiego zdarzyc??co mi jest skoro na cytologii nie wyszlo nic.....boje sie ze atakuje mnie jakas podstepna choroba:(((

Gość kjjrth
Cytologia mówi tylko o wyglądzie komórek nabłonka. Swędzenie pewnie wywołane jest jakąś infekcją bakteryjną albo grzybiczą, nic strasznego (pod warunkiem, że będziemy leczyć!)

Gość princzipesssssa
to skoro mam jaaks infekcje to czemu nie wyszla na cytologii powinnam miec 2 grupe a tu zaskoczenie....

Gość hahaha...........
nieprawda, jeśli masz I grupę cytologi powinno być wszystko w porządku. II grupa to komórki prawidłowe, ale lekki stan zapalny do leczenia, Pewnie lekarz sie pomylił i masz II grupę.

Gość princzipesssssa
tez jestem zaskoczona I TEZ SIE ZASTANAWIAM ZE CHYBA ZASZLA JAKAS POMYLKA://

ja mam I grupę czystości (pozwolono mi obejrzec próbkę pod mikroskopem :)), a mam podobne objawy jak Koleżanka. wszystko jest dziwne.

Gość princzipesssssa
Lola-----i co wtej sytuacji zamierzasz??

pani doktor ktróa robiła mi grupę czystości... po pobraniu próbki powiedziała \" Kotku wygląda mi to na grzybki\"... a jak zasiadła przed mikroskopem, to nie mogła się niczego doszukać, tylko podziwiała pałeczki kwasu mlekowego. mój lekarz dał mi profilaktycznie (po tym jak powiedziałam, ze mam dyskomfort tam... ) .... krem dopochwowy , bodajże zwie na literkę G ... oraz mnie i mojemu miśkowi tabletki nazwy nie pamietam chyba Orugen. dalej mnie swędzi... co robię? idę do swojej gin z tym wynikiem. Może jak tak po prostu mam , że mnie tam cuś drapie... sama nie wiem.

Gość princzipesssssa
ja si ezastanawiam ze moze mam na cos uczulenie na proszek albo mydlo hmmm..dziwna sprawa

Gość ryszarda_Prawdziwa
Może to alergia? A może golilas sie ostatnio?

Gość princzipesssssa
ale to mnie swedzi wsrodku a poza tym to odczuwaalam to od jakiegos czasu i dlatego miedzy innymi lekarz wykonal cytologie aby sprawdzic jakiego typu to ionfekcja a tu wynik pozytywny....

Gość princzipesssa
podnosze

Gość może to alergia
myj się zwykłym szarym mydłem