Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocałunek z języczkiem

Co czuje facet kiedy widzi że inny facet podrywa jego dziewczynę...

Polecane posty

Dumę czy niepokój?

Gość edqdqd
To zależy od faceta. Mojemu odwala ale nie chcę o tym pisać.

Gość to to tak
to zależy jak ta dziewczyna reaguje na podryw obcego:o

Gość ghhvvc
jesli sobie po prostu gadaja to nic przeciez nie robie. jesli jednak widze ze sie przystawia a nie wie ze ona jest zajeta to przerywam takie cos, przedstawiam sie, obejmuje swoja laske, czasem caluje w policzek wtedy kolo wie ze ma juz kogos i nie ma szans. nie zdarzylo sie jeszcze ze ktos by podrywal moja laske a ona by z taka osoba flirtowala i to ostro, pewnie bym sie wqrwil. podobnie jakby facet byl natarczywy, daje mu do zrozumienia zeby przystopowal. do rekoczynow jeszcze nigdfy nie doszlo, nie zadaje sie z rynsztokiem , moja laska to nie blachara, a sam po dyskach i rajdach "mery" nie chodze wiec dresiarstwo jest mi obce.

Gość jakos twoj
sposob myslenia gvvch czy jakos tak jest mi bliski:) a co to "mery" tak btw?

Hej, nikt więcej nie odpowie?

Gość my_california
moj ma do mnie pretensje :P nei wiem czemu ale jesli ktos mi napsize nawet glupi komentarz pod zdjeciem na naszej klasie to ma pretensje. Kiedys stalismy na przystanku i podszedl do nas jakis koles lekko wypity i powiedzial do mojego ze jesli zlamie mi serce to on mu zlamie serce.. Jelsi amm byc szczera to nie bylo mile bo wiem jak moj sie mogl poczuc, ale powiem ze poczulam sie dumna, wiece taka mala rywalizacja o mnie

Gość my_california
hehe o Ty bydlaku :P

Gość jesli jest pewny siebie to
za bardzo sie nie denerwuje, chyba, ze dziewczyna jest cos nie tak. ale ogólnie nie jest miłe uczucie, i ja nigdy nie próbowałem startować do dziewczyny, ktora kogos ma ( chyba że nie wiedizalem). Chociąz teraz jednej załuję, ale takie mam zasady ;/

Zależy od faceta.Mój tam nigdy nie był o mnie zazdrosny-może dlatego że jest mnie pewien...chociaż i to mnie trochę wkurza... tak jakby w ogóle mu nie zależało:( miło jest wiedzieć ze facet jest trochę zazdrosny-trochę-nie bez przesady

>> może dlatego że jest mnie pewien.. Widocznie nie ma o co :D Wie, że takiego paszteta nikt nie poderwie :)

Gość Wojskowy do wzięcia
hm...ja czuje dume, ale gdy koles przesadza to rodzi sie we mnie zwierzak...najlepszy kolega staje sie zwykla figura bojowa :P

Gość Wojskowy do wzięcia
tez jestem zazdrosny ale to zdrowa zazdrosc bo jestem pewien swojej kobiety :)

Wy się cieszycie, że was facet jest zazdrosny... A jak wy się zachowujecie, jak wasz meno flirtuje z inną? :)

Gość korrrina
ja leje po mordzie i wale fochy! jesli ma odrobine taktu to robi to tak ,zebym nie widziala. jesli juz zobacze to znaczy ze ma pozamiatane

ja zawsze ignoruję i spławiam, on mnie gdzieś nagle zabiera by się oddalić od obiektu niechcianego i ma przypływ czułości i krytykuje pana trzeciego:) rozmawia oczywiście do mnie, nie do niego "co on sobie myśli" to standard