tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 i zbierało się obrazki z samochodami z gumy Turbo:D zresztą później wycofali też Hube-Bube:D eh i Domowe Przedszkole co rano:) i w czołówce Pani, która robiła sztuczkę z kieliszkiem i kartką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 byl jeszcze Teleranek..... hm i kulfon i monika :) i kurcze pomarancze mialy jakis dziwnie p]rzejmujacy zap]ach....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shanti 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 No tak, jakbyś zapodał znak zodiaku, to cały świat by cię poznał...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 i 5-10-15 \"nasz lampa dwóje ci skasuje, z czego, z czego, z polskiego\" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 A wiecie czemu pomyślałem sobie o roku 1990? Bo obecnie w Polsce też trochę zmienia się na lepsze, wiecej budów, wzrost gospodarczy. Staram sie myslec o tym co pozytywne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Oczywiscie znalem i ogladalem takie programy jak \"tik tak\", domowe przedszkole, 5-10-15 ale zdradze wam ze duzo chetniej ogladalem takie programy jak: Sigma i Pi, Laboratorium, Kwant, Zwierzęta Świata, Cudowna planeta, Kuchnia (chodzi mi oczywiscie o program kuchnia z Wiktorem Niedzickim i nie chodziło w nim o gotowanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 A tam lepsze, gorsze, sentymentalnie się zrobiło:) nie psuj atmosfery;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Ni]gdy nie mialem. zmiany sa sp]owodowane tym ze weszlismy ]do UE ale na naprawde p]o]p]rawe sytuacji trzeba bedzie jeszcze dluuuuuuuuugo p]oczekac moze w p]rzyszlosci nasze wnuki sie doczekaja tej lepszej Po]ls]ki] ?;]) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 No właśnie miałam napisać i Sigmie i Pi :D:D:D: Genialni byli:D:D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 No moje wnuki chyba będą miały o wiele wiekszą szansę się doczekac lepszej Polski niż wasze, bo ja nie prędko będę miał dzieci a wiec i wnuki nie prędko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 no ja dzieci też chyba nieprędko:) niestety, kandydata na tatusia brak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Dla pamietających:) http://youtube.com/watch?v=Jv1GqFZgHVA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 u mnie tez nie mam 23 latka, ale te wnuki to taka przenosnia byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 no proszę, to wszyscy 23 mamy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 http://ww6.tvp.pl/video/2005/02/09/32403/film.asf I wszyscy jeszcze nigdy nie mieliśmy dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 wychodzi na to ze tak chociaz ja niedlugo koncze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 nigdy nie mialem ....... ja jestem kobietka i w sumie to rzeczywiscie nie bede miala dziewczyny :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 no w sumie racja, dziewczyny nie miałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 no ja też 23 i pół;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 http://youtube.com/watch?v=5PceCiodWk0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
może być 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 a ja miałam 11 lat i byłam w piatej klasie, najstrsza jestem z Was jak narazie :) Ale moje wspomnienia za bardzo się nie róznią od Waszych. No może poza tymi osobistymi bo spędziłam wtedy piersze Świeta Bożego Narodzenia bez rodziców. A tak poza tym to nie przypominam sobie przejowania sie zmianami ustrojowymi. Ogólnie dla mnie to był dobry rok, trochę smutny, przerażający, tęskniący ale dużo mi dał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach