Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

bobo-test , pomocy.

Polecane posty

conajmniej 6 dni od zapłodnienia wiadomo, że jesli bedziesz sie kochać 1 dzien przed spodziewana miesiączką i ona nie wystąpi to test niczego Ci jeszcze nie wykryje

Gość Najlepiej jest zrobić w
dniu spodziewanej miesiączki i najlepiej rano, bo wtedy stężenie hormonu jest największe. Ale to różnie bywa - niektórym wychodzi już 8 dni po stosunku, niektórym dopiero 4 dni po spodziewanej miesiączce. Myślę, że jednak 3 dni po to zdecydowanie za wcześnie aby test coś wykrył, musi dojść do zagnieżdżenia komórki a to trochę trwa. Ja myśle jednak że po dwóch tygodniach od stosunku powinien już coś pokazać, potem można go powtórzyć w razie niepewności. Jednak trzy dni to zdecydowanie za wcześnie, lepiej trochę poczekać.

Niektóre testy ciążowe dostępne na naszym rynku: - Clear Blue - test w postaci flamastra, wystarczy umieścić go pod strumieniem moczu na kilka sekund, wynik pomiaru uzyskiwany jest po okolo 3-4 minutach, - Clearview - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, na wynik pomiaru czeka się około 5 minut, - Clearview HCG II - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę po tygodniu od zapłodnienia, na wynik pomiaru trzeba poczekać około 5 minut, - Contrast - test płytkowy, wykrywający ciążę po 12 dniach od zapłodnienia, wynik pomiaru uzyskuje się po około 4 minutach, - Feri Test - test paskowy, wykrywa ciążę w 14 dni po zapłodnieniu, wykonuje się go rano, na wynik pomiaru czeka się około 5 minut, - Pink Test - test płytkowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się około 30 sekund, - Pink Test Disptick - test paskowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, wynik uzyskiwany jest po około 30 sekundach, dla potwierdzenia wyniku negatywnego trzeba poczekać około 5 minut. - Quick View - błyskawiczny test płytkowy do wykonania rano, stwierdza ciążę już po 6 dniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się minutę.

Hej Dziewczyny pomóżcie mi proszę 13.02.2013 miałam przytulanko z chłopakiem, ja miałam orgazm, a on nie miał wytrysku, nie włożył też swojego penisa do mnie... tylko się "ocieraliśmy" ale boje się, że mogło się coś dostać do mojej pochwy. 10 dni później miałam czerwone 2 plamy na majtkach. 20 dni po tym przytulaniu zrobiłam bete wynik był znak mniejszosci 0.100 zrobiłam 3 testy płytkowe Apteo x2 i Bobo test płytkowe, zrobiłam dzień przed @, w dzień planowanej i opóźnionej @ oraz po @ która była strasznie skąpa i trwała 3/4 dni. Wszystkie były negatywne. po tej @ miałam brązowe plamienia... bolą mnie jajniki i podbrzusze mam też wahania temperatury raz mam 36.5 a raz 37.1 nie wiem co mam robić poradźcie mi proszę

Gość yukki
w ciąży nie jestes, ale dla spokoju idz do gina. beta pokazuje ciąże kilka dni po zapłodnieniu, więc skoro była negatywna to ciąży brak. a strres robi swoje