Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinsky

Mam pytanie - od kiedy?

Polecane posty

Moje pytanie brzmi tak: Kiedy dziecko przestaję tylko spać i budzic się na spanie ... Chodzi o to kiedy zaczyna sobie leżeć i obserwować świat, kiedy zaczyna się uśmiechać, a kiedy gaworzyć? Wiem, że moje pytanie może są dla kogoś głupie ale ja nie mam styczności z dziecmi a teraz sama jestem w ciązy i sie tak zastanawiam kiedy następuje to wszystko :)

Gość trzeba być rzeczywiście
ok. 3 misiąca, o ile dobrze pamiętam ;)

Gość trzeba być rzeczywiście
hehehe ... miesiąca :)

fajnie by było zeby to był tylko miesiąc spana i jedzenia a później żeby dzidzia zaczęła troszke sie mno inteeresować :)

ja bym raczej stawiała na 3 tygodnie- mam 2 dzieci i jakoś żadne nie chciało mi jeść i spać tylko 3 miesiące ;) moja 5 tygodniowa córa od dawna ogląda sobie świat i szczególnie swoją mamę robiąc miny i próbując coś tam gugać. kinsky i gwarantuję ci , że nieraz będąc zmęczoną zapragniesz żeby dziecko jednak głównie spało jadło i sikało ;)

Moja córeczka od urodzenia bardzo mało spała w dzień ... często potrafiła nie spać od godziny 9.00 do 23.00 :) ... za to była bardzo towarzyska czyli chciała żeby do niej mówić i bawić się z nią. Uśmiechać się zaczęła jak skończyła ok.1,5 miesiąca a gaworzyć ok.3 miesiąca :) Teraz ma 3,5 miesiąca i gaworzy jak najęta a przy tym głośno piszczy :)