Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

CO ZROBIĆ ŻEBY TAK NIE BYŁO??????-O PRAWKO CHODZI

Polecane posty

strasznie nerwowa sie ostatnio zrobilam,jak na cos czekam a zwlaszcza na cos czego sie boje to nie moge dzien wczesniej spac,boli mnie brzuch,jest mi niedobrze,wczoraj az mnie kłuło koło serca :( we wtorek mam egz na prawko-juz teraz panikuje.dzis mialam jazde to cala mokra bylam w trakcie,.nic mi nie szlo.....co zrobic zeby chcoiaz troszke stres opanowac-bo ja sie boje ze te nerwy mnie zjedz.....

tylko żeby do głowy Ci nie przyszło branie jakiś leków na uspokojenie. nie myśl za dużo, obejrzyj jakiś fajny program, film, czytaj książkę, idź na basen, biegaj, żeby się zmęczyć i lepiej zasnąć. po prostu zajmij się czymś maksymalnie, żeby nie myśleć o tym, co cię czeka

Pomyśl sobie, że jak nie zdasz to przeciez nie koniec świata, zawsze możesz podejśc poraz kolejny. :) A pozatym teraz rzadko kto zdaje za pierwszym razem. Ja zdałam za 5 ! Bedzie dobrze, głowa do góry;)

Gość dddddddddddddd
a ja jeszcze nie wiem ale na 1 to nawet sie nie nastawiam:P

ja na pierwszy to sie nie nastawiam wcale....juz taka presje czuje na sobie-i moi rodzice,i chlopak,i jego rodzice i wscibskie kolezanki-doslownie jakby sie kazdy uwzial i mi truja ze musze zdac wreszcie....a dzis moj instruktor-nienawidze go-ciagle mi mowil ze nie ma szans....jesli chcial mi tym dodac otuchy to mu sie zajebiscie udalo.gdybym mu 200 zl w łape dala za jakies dodatkowe kolejne godz to by mowil ze dasz rade i takie tam.... fajnie ze jest to forum to sie wygadac mozna....