Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Środki nasenne

Polecane posty

[28.06] 13:50 jestem nikim Chyba mam depresje... Chciałabym całe dnie przespac... znacie jakies środki nasenne bez recepty które dobrze działają? [28.06] 13:51 kot killer ja tez szukam ale bez recepty nic nie dostaniesz poza ziolowymi [28.06] 13:55 jestem nikim a TE ZIOłOWE CHOCIAZ DOBRE? MOZE BY JAKAś MIESZNKę ZNALESC, POłACZYC I MOZEZADZAIAłAJą... [28.06] 14:02 kot killer ziolowe nie najwyzej bedzie sraka n najlepsze to cos z barbituanami czy jakos tak. [28.06] 14:04 BeznadziejnaOsobaPierdolnieta lepiej sobie filmy poogladaj jak masz się uzależbniac barbituanami potem jeszcze cięzej bedzie ci z tego wyjsc niz z depresji a wogóle byłas u psychologa? [28.06] 14:05 wawiak A Melatonina? Tez jest na receptę? [28.06] 14:07 Uma Tuman Ja stosowałam Valused (tabletki ziołowe,bez recepty)i nawet początkowo mi pomagał,dopóki organizm się przyzwyczaił.Teraz mogę łyknąć garść tych tabletek przed snem i nic

Gość jestem nikim
barbituana zadziała? zaraz ide do apteki...

Gość zdegustowana własnym żywotem
Na mnie uspokajająco, lekko nasennie działa herbatka z melisy.

Gość jestem nikim
ja potrzebuje czegoś mocniejszego.. chce przespac zycie...

Gość zdegustowana własnym żywotem
Aż tak mocnych środków nie dostaniesz bez recepty, żeby cały dzień (życie?) przespać. Myślałaś o pójściu do lekarza?

melatonina jest bez recepty i świetnie się po niej śpi ( mi zawsze się wtedy coś śni), na drugi dzień nie jest się przymulonym

Gość jestem nikim
myslałam... ale jak na razie nie mam siły isć... ile ta melatonina kosztuje? bo fundusz mam ograniczony...

Gość outlets
idź do lekarza po recepte na Valium, działa świetnie