Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielle ..

Prawo czy ekomnomia. Co daje lepsze perspektywy?

Polecane posty

Gość Danielle ..

Doradcie

Gość anion
prawo to podobno drugi najtrudniejszy kierunek po medycynie. mój sasiad skończył prawo, dzis jest bezrobotny. O! własnie kosi trawę na ogródku :)

Gość Danielle...
Pytam sie was bo mam szanse dobre tu i tu,chodzi oto ze mam kontakty osobiste z nauczycielami,wiec dlamnie to nie problem

Gość anion
a tak na poważnie to nie wiem, ale twój nick kojarzy mi się z PODPASKAMI :(

Po prawie możesz iść do administracji a po ekonomii możesz niemal wszedzie ekonomia jest bardziej uniwerslana

po prawie baardzo trudno znalezc prace w zawodzie bo trzeba sie dostac na aplikacje - a o to bez znajomosci trudno i trzeba miec praktyke w kancelarii a jesli przyjmuja kogos na staz to albo darmowy albo za 70 zl (mam znajomych po prawie i narzekaja bardzo) za to po ekonomii drzwi sa otwarte ale chyba powinnas isc na kierunek, ktory Cie interesuje i w ktorym sie bedziesz spelniac w pracy, a nie zmuszac do robienia czegos

Gość Bebatka
teraz dobre zawody to murarz, glazurnik, operator dzwiga, dobra fryzjerka poradzi sobie. Zostań weterynarzem, za granicą też sobie poradzisz. Po prawie musisz dostać sie na aplikację, zeby z głodu nie umrzeć, po ekonomi też nie ma co robić.