Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natkaaaaaaaaaaa

Co to moze byc.. ?

Polecane posty

Gość Natkaaaaaaaaaaa

Jestem dwa dni po okresie.. a mimi to mam brazowa wydzieline.. i przy tym piecze mnie i swedzi pochwa.. ehh nie wiem co to moze byc....

Gość Grzybek
Grzybek...

Gość Natkaaaaaaaaaaa
i co z tym robic.. ? eh

Gość gwen89
fluconazole - jedna tabletka i po sprawie

Gość Grzybek
jeśli to pieczarka to wkroić do jajecznicy :) IŚĆ DO GINA!!!!!!! tak trudno pomyśleć?? :O

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Nie pojde do gina.. ;/ mam 16 lat.. i nie zamierzam isc..

Gość Grzybek
jasne - ale pieprzyć sie pewnie zamierzasz nie? a jak kolesia zarazisz? a jak ci cipa zacznie rybą śmierdzieć? o bezpłodności już nie wspominam :O

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Nie zaraze.. ;/ bo mam 16 lat i sie nie kocham z nikim.. wiec sama widzisz.. ;/ mam taka masc w domu i nia sie smaruje...

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Nie chce isc do gina..

Gość Natkaaaaaaaaaaa
No sory moze wstydze sie isc.. ;/ bo moze mam 16 lat.. aa nie 20...

Gość hmm...hmmm....
No fakt.. odpowiedzialnosc za własne zdrowie i zycia przychodzi z wiekiem... Poproś w takim razie mamę, żeby za parę lat nie wyszło, że jesteś bezpłodna....

A jak za 10 lat okaże się, że są poażne powikłania nieleczonej grzybicy/nadżerki/czegokolwiek_innego - to nie będziesz się już wstydzić, tylko płakać.Przemyśl to, bo na prawdę nie warto ryzykować, to nie przeziębienie.

Gość hmm...hmmm....
Poza tym lekarz to lekarz... Przed rodzinnym też podnosisz bluzkę i Cię osłuchuje w razie choroby.. podobnie u ortopedy.. badanie w samej bieliźnie...

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Ale stosuje masc.. clotrimazolum... i powinna pomoc.. bo ona jest w tym celu.. i raczej watpie zeby gin mi cos innego przepsial jak nie ta masc..

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Przeciez to nie jest tak ze nie dbam o swoje zdrowie... bo w sumie mam cukrzyce.. i to tez od tego moze byc.. bo czytalam o tym...

Clotrimazolum? A skąd wiesz, że to grzybica? Sąd wiesz, że to nie nadżerka, czy mięśniaki?

ale nie boj sie pojsc do ginekologa, to jest lekarz jak kazdy inny, tyle ze robi badanie w bardziej intymnym miejscu. Ale jest po to zeby nam pomagac!

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
edwed

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Bo juz tak kiedys mialam .... tylo bez brazowej wydzieliny

Gość Bo ma 16 lat
i jest najmądrzejasza:) To taki wiek, gdzie się wszystko wie, a wy się nie znacie:p

Gość Natkaaaaaaaaaaa
Wcale ze nie mowie ze jestem najmadrzejsza.. ;/ bo wiem ze tak nie jest....

Dobrze Ci tu wszystkie radzimy :)) serio, nie ma na co czekac tylko idz do lekarza..to nie jest takie straszne ! chociaż wiem ze moze się takie wydawać ale luz jest :) pewnie jest to począe jakiejs infekcji, wazne zebys SZYBKO zglosiła się do lekarza bo potem może być gorzej i wtedy bedziesz MUSIAŁA isc juz na pewno to chyba lepiej isc teraz :) nie martw się:) bedzie dobrze !! poszperaj w necie luz zapytaj w aptece o jakieś coś na tą twoją dolegliwosc ale do gina isc trzeba nie ma bolka ! pozdrawiam CIe :)

Gość Bo ma 16 lat
No skoro sama zdiagnozowałaś swoją dolegliwość, dobrałaś lek i gdzieś masz jakiegoś konowała, typu lekarz, bo przed nikim majtek nie będziesz ściagać, świadczy o nie małej wiedzy w materii zdrowia i leczenia chorób kobiecych:) Oby się nie odbiło czkawką za parę lat..

Gość elllaaaa
"Nie pojde do gina.. ;/ mam 16 lat.. i nie zamierzam isc.." uważasz że Twoj wiek jest jakims usprawiedliwieniem? wrecz przeciwnie, nie jestes już dzieckiem tylko kobietą i musisz zacząć kontrolować te "kobiece sprawy" bo po nieleczonych chorobach tego typu mogą byc powazne powikłania

prponuje galki propolisowe dopochwowe ,sa bez recepty,,(chociaz ja mialam na nie uczulenie ale wielu pomoglo)

Gość pier*olicie bezsensu /
jakos mnie tez swedziala pochwa!! kupilam clotrimazolum! smarowalam sie... nie wiem czy to byla gryzbica czy co :/ ale juz nie swedzi!!!! ogoliłam wlosy i po sprawie!!! one mnie gryzły bo byly juz troszke dlugie i twarde! ja to drapalam i zaczerwienilam pochwe!!! i co moze mi te zpowiecie z ebede bezplodna?????