Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoshka

KTG - czy moge pojsc do szpitala i poprosic o to badanie. czuje jakis niepokoj,

Polecane posty

Gość cocoshka

ale boje sie sluzby zdrowia jak ognia, jakies niemiłe te kobiety. nie wiem, jak sie zachowac :(

idź i nie przejmuj sie babami, najważniejsze jest dziecko. jeśli czujesz że coś nie tak nie zastanawiaj się ani chwili. jedż na pogotowie, powiedz co i jak... a tak właściwie co jest nie tak że czujesz niepokój?

Gość cocoshka
nie wiem, jestem w 38 tyg ciazy i jakos czuje, ze powinnam pojsc i zbadac czy wszystko jest ok. ubieram sie i ide, moze mnie nie pogonią.

w 38 tygodniu to moga ci skoczyc jak sie jakas pani z butelką uniesie to ja sprowadz na ziemie sa tam od tego jak dupa od srania w 38 to ja bym zażadała!!!!!!! ktg anie tylko o nie poprosiła

Gość cocoshka
nie mialam nigdy tego badania, w ogole tutaj u mnie opieka nad ciezarna jest zerowa, jesli nie pojde prywatnie i nie wybule 80 zl, to usg na oczy nie zobacze, wiec 2 razy zainwetowalam, teraz jak chodze do lekarki, to poslucha serduszka malego przez sluchawki, pochwali i po 2 min wypuszcza, a ja sie boje, czy aby pepowinka ok, czy sie nie owinela, czy maly dobrze sie czuje, ehh, ide na izbe przyjec, niech sie dzieje co chce.

Gość cocoshka
poszlam i chca mnie zostawic na obserwacje. kurcze, dla mnie to załamka, tyle spraw do załatwienia. nawet lekarza nie widzialam, polozna pokazala mu wydruk, a ten kazal pojsc po rzeczy i wracac :( kurcze, a jesli pojde jutro, a dzis poleze sobie?

Gość SanSan
jezeli lekarz kazal wracac to najwyrazniej mial ku temu powody zabierz ciuchy i idz do szpitala

Gość wiesz tu chodzi o dziecko..
więc idż lepiej ....będziesz spokojniejsza .... zrobią ci przy okazji USG jak już to już !

Gość cocoshka
myslicie, ze dzis jeszcze cos zrobia? jakies badania? ponoc i tak wszystko z rana robia, wiec myslalam, ze jutro stawilabym sie przed 6stą

Gość cocoshka
slowa nie powiedzieli o co chodzi, ponoc jakies skoki, ale skoro puscili piechotką do domu....

Witam Kochana,Ty sie nie zastanawiaj tylko idz do tego szpitala. Nocka w domku Cie nie zbawi a tu chodzi o dzieciątko Jeśli lekarz kazał wrocic to widocznie sa ku temu powody. Pozdrawiam

a mnie położne kazały kłamać lekarzowi, że nie czuję ruchów dziecka, bo nie można tak sobie przyjść do szpitala na ktg. Do szpitala wysłała mnie lekarka (w dniu terminu), która prowadziła ciążę. Lekarz mnie zbadał, zrobił usg. Oczywiście mnie zostawili, bo łożysko zaczło się już \"starzeć\" i wywołali poród.