Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka_1234

przyjazc-prosze wchodzic

Polecane posty

Gość agnieszka_1234

jak dlugo sie przyjaznicie z jakas osobą?kto ma przyjaciokke,przyjaciela?O co sie najczesciej sie klocicie, co was u nich wkurza itp.?boicie sie zerwania tej przyjazni?a moze macie jej juz dosyc .Piszcie;)

Gość anatol pazdryga czwarty
przyjazc ??? a co to?

znajomych mam wielu ale prawdziwą przyjaciółke tylko jedną. przyjeżnimy się od 8 lat,to jest jedyna osoba która zna wszystkie moje sekrety,to z nia moge porozmawiać gdy mam jakiś problem.wiem,że zawsze mi doradzi. jestesmy wobec siębie szczere do bólu nawet jeśli wiąże się to ze sprawieniem przykrości. mam wiele koleżanek ze studiów jednak to nie to samo niby się przyjażnimy ale odczówam między nami barierę, żadna ze stron nie jest w 100% szczera.

zastanawiałam się chwilę ale nie znalazłam rzeczy która by mnie wkurzała u Emilki bo tak na imię ma własnie moja przyjaciółaka. czy biję się zerwania przyjażni.....pewnie,że tak bo pewnie drugiej takiej bym nie znalazła i nawet bym innej nie chciała . znowu zaczynać wszystko od poczatku NIEEEEEE

Gość agnieszka_1234
piszcie;]

Gość FAJNY DRENIO
no miałem przyjaciela ale sie okzaał pasiw gejem i moze mi teraz beeemkom zajerzczac droge jak se jade z piwka do do mu i moze mi trombic ale i tak kurwa nic z egdsog nie bendzie kures kuaraa