Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu mnie złapało

dziś śniła mi się nieznana mi dziewczyna a w dzien mijałem ja na ulicy

Polecane posty

Gość znowu mnie złapało

co to ma być ? dałem juz sobie z miłością spokój i w nia nie wieże a była ona taka ładna (100% mój typ) że mnie znowu złapało. co z tego skoro jej już nie spotkam. co to za sen kijowy ? Ma ktoś coś takeigo ?

Gość znowu mnie złapało
tez mi się zdaje ze tylko ja mam takie dziwaczne sny

ja mam - może nie dokładnie tak... Ale często śnią mi sie dziwne rzeczy i w jakiś sposób coś się sprawdza np. ostatnio szłam na ślub i wesele i tej nocy śniło mi się że się spóźniłam bo nie mogłam się wyrobić czy coś takiego i wiecie co się stało (ten sen mnie prześladował cały dzień) zamek mi szczelił w sukience - rozszedł się. Masakra, zresztą z nim był od samego początku problem. Musiałam zostać zaszyta. Noi w rezultacie spóźniłam się na ten ślub.

Gość znowu mnie złapało
coś takiego też czasem mi się zdaza :) ale zeby dokładnie przysniła mi sie nieznana osoba i pózniej zobaczył ja na ulicy ? to az za dziwne :/

Gość niewiez w przeznaczenie
tego niema

a jesteś pewien że śniło ci się to wcześniej? Mózg czasami ma problemy z umiejscowieniem rzeczy w czasie :D w sumie mi też zdarzają się takie efekty deja vu i podobne ale zwykle przypomina mi się to w momencie sytuacji... więc pewnie samo się coś wkręca :P 🖐️

Gość szczelil
amnestia?

Gość znowu mnie złapało
to nie było deja vu. Deja vu też mam czasami. Ta dziewczyna sniła mi się w innej sytuacji :) a na ulicy ją po prostu minołem. (na 100% ta sama osoba) aha, nie wieże w przeznaczenie

Gość znowu mnie złapało
amnestie mam tylko na studiach :D do inych rzeczy jej nie mam :)

Gość mam lepszy pytanie po co zyc
nie mogac pozwolic sobie na to czego pragniemy ?

Gość p. Justynaaaa
Sny prorocze się zdarzają. Postronni raczej w to nie wierzą. Ja miałam 2 miesiące takie sny...była jedna noc w tygodniu, kiedy śniło mi się to, co miało miejsce następnego dnia. Były śmiechy, bo czasami dla zabawy mówiłam znajomym co się wydarzy. Mało brakowało, a niektórzy by się mało co modlić zaczęli do mnie :P. Ale to już minęło, a szkoda.

Gość Matti16-1993
Siema terz tak dzisiaj mialem dlatego szukam tego tematu . Mi sie snila zajebista laska starsza odemnie bo ja mam 16 ( i pul) :D. taka gzdzies ze 18-21 wyglond idealna doslownie : Wlosy miala czarne na krutko sciente nie za szczupla taka niunia czujesz zajebista, i byla w takich sexi ciuszkach . I musze sie przyznac ze ja sie niebawie z innymi dziecmi w chodzisz z ta chodziz z tamta ,ja czekam na prawdziwa dziewczyne . Chodz mialem troche dziewczyn to zadna mi sie wkoncu nie podobala bo byly za dziecinne dla mnie . Dlugo sam nie wiedzialem jaki jest muj ideal ,teraz juz wiem . Doslownie nie normalne ale sie zabujalem w dziewczynie ze snu teraz nie chce zapomniec jej obrazu . I wiem ze kiedys ja spotkam . Aaa nie muslcie sobie ze z nia nie rozmawialem byla mondra i taka jak ja . Rozmawialismy w jakiejs wielkiej willi i ona chyba tam mieszkala, i caly czas mialem te uczucie ze ona jest za wysoka partja dla mnie. Ale ona sie tak wogule nie zachowywala i doslownie na mnie leciala,tak jakby sie chciala zabawic :D . Ale co do mnie nie podobne ja powiedzialem ze chyba jeszcze nie teraz. Jezu !! do teraz se tego nie moge wybaczyc,ale w snie mialem dziwne uczucie ze ona bendzie zawsze.Dlatego tak odpowiedzialem i nie chcialem niczego robic przy pierwszym spotkaniu . Czy ja spotkam ??... oby !! Jak nie spotkam takiej samej to podobna chociaz Ja nie mam schorzenia psyhicznego ze taki list wallem,ja poprostu mam kaca moralnego po przebudzeniu i ja przed oczami . :/

Gość METIU
śni mi się dziewczyna kturej nie znam wogule ale jest śliczna choć już mam dziewczyne i nie wiem co ten sen oznacza a śni mi się już od kilku dni i też nie raz mam sny kture się zdarzają w realu czyli wiem co ktoś powie lub zrobi coś jak derzawi

Gość co za błędy!
ten świat schodzi na psy :/

Gość Ryniu Zbyniu
Też tak mam. Ba ! Na przestrzeni ostatnich dwóch lat śniła mi się ta sama dziewczyna kilka razy. Pomimo że mam żonę , dzieciaka i zatroskany jestem w codzienności , gdzieś w podświadomości rodziła się tęsknota do wielkiej miłości . Tak to sam sobie wytłumaczyłem . Lecz za którymś razem mój nieżyjący tato zaprowadził mnie do tej dziewczyny, potem poszedł bo stwierdził że musi . W trakcie snu zdawałem sobie sprawę że nie jestem w materjalnym świecie lecz ,,tam " po drugiej stronie . Spytałem jej jak długo tu jest? odpowiedziała po hiszpańsku że 6 lat ale każde słowo rozumiałem jak nasz polski . Ciekawostką że oprócz słowa ,,GRACJAS" :) nic więcej nie rozumiem a tam każdy język jest zrozumiały . I ona i ja wiedzieliśmy że nie może mi za wiele powiedzieć jak tam jest i wogule. Wspomniała jedynie że została zamordowana i była towarem siłą sprzedana. Cóż człowiek się naoglądał kryminałów:) Żarty żartami ale dlaczego kilka razy mi się śniła dziewczyna której na oczy nie widziałem ? Pamiętam też że czuć było uczucie tak mocne że się chciałem na nią rzucić i wycałować na amen . Niektórzy pomyślą fajna bajka , gość ma wyobraźnie ale ja wiem . Wiem na co czekam po..... i skoro wszyscy musimy stąd zejść to i Wam takiej wiedzy życzę.

Gość mogłeś Autorze
do niej zagadać. a tak zostaną ci senne mary

Gość Anonim ;p
Miałem tak samo dzisiaj w nocy. Też mi się śniła piękna dziewczynai sie zakochałem xD TAK! wiem że ona nie istnieje :P

Śniła mi się pewna dziewczyna...nie wiem czy to jest ten jeden jedyny ideał ... ale śniła mi się już dwa razy ....raz kiedy gdzieś sam nie wiem gdzieś byłem z nią i z jakimś chunolem ....a raz kiedy byliśmy razem sam na sam...i ona mnie pocałowała ii...no poprostu nie da się opisać jak ta chwila była magiczna.... I nie wiem czy ją kiedyś zobacze....bardzo bym chciał.

Gość drenczoncy sen
Dziś śniła mi się dziewczyna marzeń, z którą się całowałem. to mój nie pierwszy raz. Gdybym ją spotkał na ulicy na pewno nie pozwolił bym jej odejść.....

Gość gość
dzis miałem sen z nieznajomą dziewczyna, nigdy jej na oczy nie wiedzialem, ale to był moj ideal. Nie pamietam dokladnie snu, ale była łądna, bardzo miła dla mnie i chciala ze mna spedzac wiecej czasu, traktowała mnie jak najlepszego przyjaciela. Obudzilem sie pragnac znowu zasnac i odtworzyc sen, niestety nie udało sie i zapomnialem jak dokladnie wyglada

Ja mam czasami ptorocze sny,jeden mi sie sprawdzil dokladnie,ale czasami tez snia mi sie bzdury czesto snia mi sie rzeczy o których mysle dzien przed tym snem.

Gość gość
Ludzie każdy z Was pisze o swoich snach że też sie mu śniła jakaś nie znana dziewczyna, ale jeszcze nikt do tej pory nie wyjaśnił co to znaczy, jak się śni ładna nie znajoma. Dlatego prosze Was jakby ktoś mógł wyjaśnic taki sen ,,Co on oznacza " to bardzo bym prosił taką osobę o odpowiedz. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam

Gość gość
Ja tylko we śnie zaznałem uczucie prawdziwej miłości. Całowałem sie z dziewczyną, która siedziała mi na kolanach. Tylko raz mi sie śniła, ale we śnie dobrze ją znałem.

Gość gość
Mi zaś przyśniła się dziewczyna, nie ideał. Normalna dziewczyna z włosami do ramion o kolorze czerwonym, budowa ciała przeciętna, miała kolczyk w nosie, miała jakiś 165 cm wzrostu. Zagadała do mnie ale nie przedstawiła się. Byliśmy w mieście na lodach. Dlaczego się ona mi przyśniła skoro mnie interesują długo włose dziewczyny bez kolczyków na twarzy?

Gość gość
Poradnia zdrowia psychicznego "świrusek" krótkie terminy, dobrzy doświadczeni lekarze i mili pacjenci w poczekalni pn-pt 8-18