Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzybcyiWsciekli

bede zazywac pierwszy raz diane35 i mam 3 pytania

Polecane posty

hej wlasnie kupilam diane35 i czekam na okres zeby zaczac je brac (to moje pierwsze tabletki) i mam odnosnie ich pytania 1.jesli dostane okres o 20 to musze tego samego dnia wziasc tabletke czy moge nastepnego o 7 rano (tak jak chce brac)? 2.jesli bede miala nudnosci to od razu mam wziasc nastepna tabletke? tylko ze wtedy chyba bedzie jednej brakowac i nie bede mogla ktoregos dnia jej przyjac 3.jakie byly PLUSY ich zazywania?moge bez wachania brac tylko je i dobrze mnie ochronią przed ciązą? z gory dzieki za odpowiedz.

Gość tabsy nie dają
100% pewności...były tu topiki o kobietach które brały tabletki i zaszły w ciążę....żadna metoda nie daje 100% pewności....no chyba że się połączy dwie metody np.tabletki i gumka

powinnas wziac tego samego dnia no i brac wtedy codziennie o tej 20. plusy hmm...przytyc nie przytylam, piersi powiekszyly mi sie z miseczki A do C, na poczatku mialam wahania nastroju i przez pierwsze pol roku brak ochoty na seks

Gość hmm...hmmm....
1. Tak 2. od kiedy tabletke bierze się na nudności???????????????????? MASZ BRAĆ 1 CODZIENNIE O TEJ SAMEJ PORZE 3.MOZE ALE NIE MUSI porpawić Ci sie cera i złagodzą dolegliwosci żołądkowe. Jeśli będziesz przestrzegać zasad z ulotki to przed ciążą będą chronić jak kazde inne tabletki...

Gość hmm...hmmm....
pfu dolegliwosci miesiączkowe/sory za przejęzycznie

Gość k4te_
1. Co do tego nie jestem pewna, ale sądzę, że możesz wziąć następnego. Ale hmm... Czy sądzisz, że 7 rano to dobra godzina? Szczególnie w wakacje. Oczywiście to Twój wybór, tak tylko pytam ;) 2. Jeśli zwymiotujesz po czasie krótszym niż 5 godzin od spożycia tabletki to musisz wziąć kolejną, brakiem się nie martw, po prostu dzień wcześniej będziesz miała przerwę. 3. Mój ginekolog mówi, że chronią tak samo jak inne tabletki antykoncepcyjne. A plusy... Masz wszystko w ulotce- leczy trądzik, przetłuszczające się włosy i nadmierne owłosienie i pewnie jeszcze inne rzeczy. Przeczytaj uważnie ultkę, ona wiele wyjaśnia :)

jeśli chodzi o numer 1. to mozesz wziać rano, Twoj organizm nie wie że jest noc czy dzien, pierwszy dzien okresu to pierwsze 24 godziny od rozpoczęcia sie krwawienia