Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Kobieta jest źle skonstruowana

Polecane posty

Gość no facet przecież

Gość a co to lechtaczka

Gość taaaaaaaaaaaaaaa

Gość a jja zapytam
ale kobieta moze przezyc nie tylko orgazm lechtaczkowy. Moze przezyc tez orgazm pochwowy... Czyli nie ma co narzekac:) A ze facet zazwyczaj nie potrafi doprowadzic do orgazmu pochwowego to inna sprawa. Łechtaczka to taka alternatywa, kto stworzył tak kobietę zdał sobie widocznie sprawę, że mało będzie tak fantastycznych facetów co to doprowadzą kobietę to orgazmu p. ;) Dlatego dobrze że w razie czego kobiety same mogą dac sobie to, czego nie dał im mężczyzna;)

ty jesteś cały żle skonstruowany i jakoś żyjesz może już najwyzszy czas żebyś na żywo sobie obejrzał a nie tylko jedziesz na filmach.

z tego co czytalem to orgazm pochwowy to tez pobudzenie łechtaczki ale tak jakby nie bezposrednie, to tak jakby u faceta nie żołądź prącia pobudzac tylko trzon, to moze po dluzszym czasie tez bylby orgazma moze nie a poza tym podobno niektore kobiety wogole nie sa zdolne do orgazmu pochwowego nawet same sie pobudzajac wiec? ja tam uwazam ze kobieta jest zle zaprojektowana

a widzisz jakiś problem w realizacji bo ja nie. ale w sumie poco ci to,skoro uważasz,że kobieta jest żle zaprojektowana to może przerzuć się na panów.

Gość pretensje do adama
widocznie miał za małe żebro czy jakoś tak

mi to jakoś nie przeszkadza a i problemów z orgazmem też nie mam:) tym pochwowym oczywiście też.:D skoro ci to nie przeszkadza to bierz kobiet ę taką jak Pan Bóg stworzył .

Gość Tyle lachonów chodzi
po tej ziemi a ty masz problem?

Gość hopin
jakbyś miał członka na brodzie to byłbyś wtedy dobrze skonstruowany i wtedy byś pasował jak masz z tym problem to korzystaj dalej z ręki i dalej zastanawiaj się nad błędami natury