Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_iwia_

niechciane włosy

Polecane posty

Witam, mam problem, na sutkach rosnami włoski czy wy tez macie taki problem, jesli tak co z tym robicie

Mozesz je delkatnie wyrwac pęsetą, apozniej przetrzec sutki spirytusem.Nigdy nie gol, bo beda rosly grubsze i gestsze.Peseta jest najbezpieczniejszym sposobem.Pozdrawiam

używam pensety, ale strasznie mnie to drażni, czy wy tez maci eteakie problemy :/

Gość lolka265
Ja mialam strasznie podraznione sutki po depilacji wloskow.Teraz zapuscilam sobie wloski i zaczynam powoli rozjasnac preparatem sally heanson.Jak narazie efekty sa srednie,ale znam dziewczyny ktore rozjasnily sobie wloski i sa zadowolone.Fakt,ze maja owlosione sutki ale wloski sa jasniutkie i niewidoczne.Chyba lepsze sa wloski niewidoczne niz podraznione suki z czerwonym kropkami.

tez mialam wloski (ale w około sutków),czarne,ale jakos po urodzeniu dziecka mi wyjasnialy i niemalze znikły

Gość płaczliwaaaaaa
czesc... ja tez mam wloski na okolo sutkow ale one sa takie jasne a jak wyrywalam penseta zaczely mi rosnac grubsze wiec do odstawilam... co ja mam robic? jak przetrze spirytusem to bedzie ich mniej czy co? slyszalam ze trzeba pic miete pieprzowa zeby zmniejszyc liczbe hormonow męskich... bedzie to pomagac? włosy wypadna czy co?