Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietliczanka

wierszyki do pamietnika

Polecane posty

Gość swietliczanka

znacie jakies fajne wiersze do pamietnika, jakies zlote mysli. pracuje z dziecmi i nie ma tygodnia zebym nie dostala jakiegos pamietnika z prosba o wpis juz mi brakuje pomyslow :-)

Gość Óna
Słodkie to:). Ale niestety nie potrafię Ci pomóc.

Gość Mała 00
Wszyscy się wpisują lecz o tym nie wiedzą że ten pamiętnik kiedys myszy zjedzą .

Gość Óna
Przypomniało mi się:) Niezapominajki są kwiatkami z bajki rosną nad potoczkiem, patrzą żabim oczkiem, gdy się płynie łódką śmieją się cichutko i szepcą skromnie: nie zapomnij o mnie. :))

Gość Mała 00
Rosnij duża dzielna zdrowa .............. w 100% odlotowa . Bądz pomocna jak komputer ...................szybka jak japonski skuter. Sympatyczna jak maskotka..............i słodziutka jak szarlotka .Te życzenia są dla Ciebie abys była w siódmym niebie.

Gość Mała 00
Idzie drogą myszka miki ..... niesie z sobą pamiętniki a ja jeden jej zabrałam i do niego się wpisałam

Gość Mała 00
Bądz zawsze słoneczkiem - nigdy ciemną chmurką W szkole dobrą uczennicą - w domu dobrą córką.

Gość Mała 00
Dużo by się pisac chciało lecz na kartce miejsca mało .Piszę krótko zwięzłowato lubię Ciebie co Ty na to?

Gość Mała 00
W kazdym prawie pamiętniku mało prawdy dużo krzyku - w ciąż te wiersze oklepane z innych księżek pozbierane . A ja pisze skromnie nie zapomnij o mnie.

Gość Mała 00
Nie jestem królową nie siedze na tronie więc się wpisuje na ostatniej stronie

Gość posiadaczka pamiętnika
Wpisuję się w środku, bo Cię kocham, kotku. :) albo: Krocz śmiało przez życie, miej wesołą minkę. Łap szczęście za nogi i duś jak cytrynkę. albo: Wpisuję się dla zabawy niechaj czyta kto ciekawy. :) albo: Miej wesoła mnikę, wesołe ślipeczki przynoś zawsze piątki a nigdy dwójeczki. ...i mogłabym tak jeszcze długo... mam mój stary pamiętnik. :)

Gość Mała 00
Ja też moge jeszcze długo

Ucz się i pracuj I kochaj Boga To jest najlepsza W życiu droga.:) Chociaż jestem małpiszonem Z krzywą gębą i ogonem Zaraz zrobię wiele krzyku Nawet w Twoim pamiętniku. Na ostatniej stronie Wpisał się mąż żonie Żeby żona pamiętala Że dobrego męża miała Tyle pamiętam.Te dwa ostatnie,raczej,nie nadają się,żeby pani nauczycielka pisała dzieciom. Ale,mimo to,napisałam:) ♥♪♫