Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyssssssssssia

co sadziecie o kobietach które miały depresję?

Polecane posty

Gość pyssssssssssia

Witam serdecznie.Przeszłam właśnie 2 letnią cieżka depresję ,w moim zwiazku roznie sie dzieje.Jak myślicie czy ktoś moze mnie jeszcze pokochac pomimo że byłam u psychiatry i miałam depresję?Jestem atrakcyjną kobitką:) ,ale boje sie ze ktoś z tego powodu mnie odrzuci.

Gość pyssssssssssia
oczywiście z powodu że chorowałam na depresję.

Gość Alkaaaa
no coś ty, każdy może zachorować na depresję ;) to że byłaś chora niczego ci nie ujmuje, w dzisiejszych czasach dużo ludzi korzysta z porad psychiatry i nikt sie juz tego nie wstydzi, nie ukrywa, a teraz jesteś zdrowa i atrakcyjna wiec nie mysl o tym co było ;) zacznij żyć pełnią życia

Gość ja sadze zeee
sa ok. ale sama mialam depresje wiec nie jestem obiektywna. a jesli ktos mnie z tego powodu odrzuci... coz nie wiesz czym jest depresja poki jej nie przezyjesz, wiec wlasciwie sie nie dziwie ze faceci sie boja.

Gość pyssssssssssia
hej:) To znaczy ja nie wiem czy sie boją:/Mój facet poprostu jest trudnym człowiekiem i dlatego tak pytam.Najbardziej sie boję że znowu kiedys wopadne w depresję ,bo z tego co wiem osoba która już ja miała jest bardziej piodatna na jej wystąpienie,nie chcę kogoś skazywać na mnie jakby co.

Gość pyssssssssssia
przepraszam za błędy,piszę nieuwaznie,szybko:/

Gość masz dwa wyjscia
albo ukrywac, ale to nie ma sensu bo w koncu sie wyda. albo mu powiedziec, wytlumaczyc ze nie ma sie czego obawiac i liczyc na to ze zrozumie. ja preferuje drugie rozwiazanie