Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimm

Czy jest tu ktos kto pisal 2 lata temu na przyklad?

Polecane posty

ja tu jestem już z 5 lat :D wcześniej tylko poczytywałam a pisze od może 2 :)

dłuuugi czas nie miałam czarnego :P

Ciebie do kafeteriuszy , ktorzy sa \"starymi kafeteriuszami\" ale juz ochloneli , zachwyt kafe im minal,bo tez sie znudzilo:P mooze juz dojrzeli:D zmadrzekli;) pozmienialy im sie \"prirytety; \" i wpadaja tu wlasnie \"raz na ruski rok\" z ciekawosci;)

:D juz przypomnialam sobie jaki nick miala osoba od ogromnych ilosci pierogow- iwosia pozdrawiam Cie iwosiu gdziekolwiek jestes ;) pf- ja tez duzo pisalam na pomaranczowo ;) pf- pamietasz jeszcze jakies osoby ?

setunia- no wiesz jak ktos jest slaby i codziennie na forum czyta o tym, ze przegral zycie to moze faktycznie popasc w depresje :D czy teraz tez codziennoscia sa teksty o przegrywaniu zycia i Biedronce czy Lidlu? :D

o przegrywaniu zycia jeszcze sie pojawiaja:D o tych sklepichach juz rzadziej czesciej takie teksty pisza os \"nowe\" na foruum , zeby sie jakos wstrzelic w ta spolecznosc:D;)

MB w sumie to nie wiem co teraz jest tu na topie bo ostatnio przez jakies 2-3tyg co bywalam tu na likendy , to jakos malo zagladalam i czytalam tego wszystkiego ale za tydzien czy nawet za 4ry dni jak nadrobie te zaleglosci posiedzie sobie kilka dni na kafe , to bede w stanie od[powiedziec na prawie kazde tego typu p[ytanie:D:)

wzajemnie;) 🖐️branoc:D:) [ja oczywiscie spac nie ide, co by niczego nie przeoczyc:P;)]

Gość tiaa
o, ja tu siedze od jakichs 3 lat, nawet troche wiecej...pamietam stare, forumowe zajawki z drazami z biedronki, pierwszych podszywaczy...smiesznie bylo... no i poszczegolne osoby po ktorych wszyscy jezdzili...najpierw trawnik, pozniej iwosia...oj, bylo ;)

Gość ja tu pisałam dwa lata temu
)

ja pisze od ponad 2,5 lat ale nie zawsze się wypowiadam. Czesto czytam i dowiaduje się wielu ciekawych rzeczy.moja siostra mnie wciągneła hiihi Miała topic o książkach wartych przeczytania!! i tak się zaczęło.

własciwie to ja nigdy nie przywiazywałam wiekszej uwagi do osób wokół których tyle szumu, pamietam jedynie iwosie bo wszyscy na nią najeżdżali (w sumie do tej pory nie wiem dlaczego) no i krwawą orlice bo miała ogroooomną ilość postów :D

ja za to tego \"najezdzania\" na Iwosie nie pamietam i to chbya nie za mojej kadencji byl;o albo wtedy rzadziej przywiazywalam wage do tego cooe sie dzieje na forum do tych relacji forumowych;)