Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ani24

co mozna fajnego wygrawerowac facetowi na obrączce?

Polecane posty

Gość Ani24

moze jakies przykłady tekstu pisze tutaj poniewaz duzo dziewczyn napewno jest na tym dziale:)

Gość Bebe ne
" I tak Cie zdradze " :)

Gość Ani24
haha ja nie z tych :)

Gość Bebe ne
Z tego co wiem wiele par umieszcza na obraczce date swojego slubu albo " I love you " czy cos w tym stylu. Pamietaj ze to jest dosyc niewielka zabawka i tylko krotkie zdanie sie zmiesci ;) Zycze Ci szczescia i wybacz moj maly joke :D

Gość Ani24
daty nie ustalilismy :) chciałabym cos krotkiego własnie fajnego moze po lacinie amor omnia vincit co myslicie?

Gość zalezy jaka okazja
ja z moim chlopakiem mamy wygrawerowana date poznania sie :) oraz ja na mojej mam jego imie a on na swojej moje imie:).........narazie mamy srebrne.....nie jestesmy jeszcze zareczeni...ale juz wkrotce :P pozdrawiam

Gość Bebe ne
Ooo..ladnie:) Konsultowalas to juz ze swoim przyszlym:)?

Gość Ani24
dobry pomysł z data poznania sie;)

Gość Bebe ne
Hm... ja "czekam" na zareczynowy :D ale raczej nic tam nie bedzie pisalo, poprostu bedzie wygladal ;D Moze kiedys.. Fakt ze jest to bardzo fajne, ale mi by chyba wystarczyla sama obraczka z data, albo moim imieniem .. chcialabym napewno zeby patrzac na ta obraczke wiedzial o kogo chodzi, lub o jakie wydarzenie :> Wkoncu niektorzy faceci maja obraczki a zyja jakby bylo kawalerami. Generalnie, myslac o slubie czuje stres. Naprawde nie wiem czy bede miec czas na zastanawianie sie, majac tyle na glowie ;O

Gość Ani24
to prawda zdecydowałam sie na date poznania i nasze imiona wielkie dzieki dzieczyny bez zbednych słow :) starczy imie i data i iwaodmo o co chodzi:)

w.g mnie to wlasnie powinno byc cos, takie tylko tylko wasze... amor omnia vincit kazdy moze miec na obraczce.. kazda para.. ale wlasnie data waszego spotkania pierwszego, data poznania, slubu... albo moze jakos mowicie na siebie w specjalny sposob...odpowiedni tylko wam... albo moze macie jakas wspolna piosenke? taka przy ktorej po raz pierwszy raz tanczyliscie, albo ktora zawsze wam towarzyszy.. no nie wiem, niekotre pary maja tak.. to wtedy jej tytul mozna wygrawerowac... albo imie/kocham cie/ itd w jakims jezyku.. nie wiem.. suahili, arabskim czy cos ;p

Gość proponujem
Znak jakości Q. :)

Gość Bebe ne
po japonsku jest ladnie :D AISHITERU [ czyt : aiśiteró ]