Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNY -

Jakie są szanse na to że wróci do mnie dziewczyna

Polecane posty

Gość SAMOTNY -

Heja Miesiądz temu zerwała ze mną dziewczyna. Była to chyba przemyślana decyzja gdyż podjeła ja po kilku dniach. Jako powód podała to iż coś się w niej wypaliło i to ze po rozmowie z kims doszła do wniosku ze nasz związek nie ma szans na przetrwanie. Ja podejrzewam ze zerwała bo byłem dla niej za dobry i za mało konfliktowy(zbyt często szedłem na kompromis). Ostatnie 2 tyg spędziliśmy na kłotiach. Teraz nie wiem co mam zrobic po miesiącu napisałem do niej list ale dzisiaj zauważyłem ze ma opis "Jak to dobrze ze jest ktoś przy kim mozna się rano obudzić..." podejrzewam ze przyjechała do niej kolezanka ale togo się dowiem dokładnie jutro. NIe wiem czy napisało to zeby mnie odepchnąć od siebie po przeczytaniu tego listu czy tak po prostu. Wogle nie wiem co zrobić zeby ją odzyskać. Wiem tylko ze ją kocham i ze chce z nia być. Pomózcie mi drodzy internauci i napiszcieco mam zrobić zeby ją odzyskać ps. zgóry przeprasza, za błedy :-) to z pośpiechu

Daj jej czasu. Jesli przemysli stwierdzi ze zrobila blad to wroci. Jesli zapomni o Tobie znaczy ze szkoda na nia czasu,po co byc z kims kto nie chce dac Ci szczescia i milosci... Narazie nie odzywaj sie do niej.