Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychodze niedługo za maż

Czy powinnam zamieszkac z tesciami czy nie???

Polecane posty

a nasze mieszkanie jeszcze w proszku (problemy z deweloperem-obiecuja że ma byc gotowe dopiero w czerwcu przyszłego roku, ale watpie, bo już nas zwodza od roku). Wychodzi na to że bedziemy musieli na jakiś czas zamieszkać z rodzicami meża. I tu pojawia sie problem-tyle sie nasłuchałam opowieści na ten temat, że mam pewne obawy. Wprawdzie mam dobre stosunki z teściowa (jest dla mnie miła) ale boje sie że wszystko sie popsuje jak razem zamieszkamy-w koncu to zupełnie inna sytuacja niż obiadek u tesciow raz na tydzien. Kto był w podobnej sytuacji i czy stosunki sie nie pogorszyły???

mieszaknie z tesciami to najgorsza rzecz jak mnie w zyciu spotkała,to nie to samo co obiadki od czasu do czasu.teraz sie nienawidzimy,a było tak dobrze . lepiej poszukajcie stancji

Gość to jest strasznie dużo
zdecydowanie. wynajmijcie kawalerkę chociaż ale nie mieszkajcie z teściami..

Gość Kochanica_dziedzicaaaaaa
Jeśli chcesz zamieszkać z teściową, to tylko pod warunkiem, że będziecie mieć osobną kuchnię, osobne wejścia...a niezawsze się tak da. W innym przypadku nie polecam.

dokładnie, nie ma nic gorszeo niz jedna kuchnia z teściową !!!

ależ nigdy w życiu, to najgorsze comoże byc. To wtrącanie sie do wszystkiego, dopieszczanie synusia. Mieszkałam przez rok i miaałam serdecznie dość.Mało tego odkąd jestesmy na swoim skończyły sie problemy i kłótnie. Naprawdę nie polecam.

Gość tematycznaa
nigdy w zyciu !!! wynajmijcie coś Nie warto dla pieniedzy marnowac najwspanialszych miesięcy po ślubie. dzisiaj są mili i jest wszystko ok a jutro pojawią się niesnanski i źle wytarta podłoga Nie znam nikogo szczeęśliwego z powodu mieszkania razem z teściami

Myślałam, że jak sa dobre stosunki to może nie jest az tak źle, ale teraz to mnie na dobre przeraziliście!!! Chcieliśmy mieszkać z teściami żeby nie mnożyć niepotrzebnych wydatkow typu wynajem mieszkania itd. ale coś widze że bez tego sie nie obedzie! Nie wiem tylko jak by tu przekonac do tego jednak wlasnego mieszkania meża, bo on pewnie bedzie chcial jak najtaniej, czyli z rodzicami...

nie z własnego doświadczenia ale z doświadczenia mojej mamy stanowczo NIE polecam! jej teściowa(czyli moja babcia) potrafiła wleźć z nochalem wszędzie bez pytania, do pokoju rodziców w środku nocy bez pukania jak płakałam, do łazienki bez pukania itd... stosunki też miały dobre (do czasu)

Gość DBSL
nie powinnas