Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina_____

czy ktoś tak miał???

Polecane posty

Gość karina_____

Miesiaczka spóźnia mi sie 5 dni do tego strasznie bolą mnie jajniki. Poszłam więc do lekarza, stwierdział, że mam powiększone jajniki dał antybotyk i leki popochwowe. czy ktoś miał podobne objawy i co to było. Może ciąża? Proszę pomóżcie.

Gość Spokojnie-
Miałam troszkę podobnie. Powiekszone jajniki i ból...Dostałm antybiotyki i globulki popochwowe. Miałam to w połowie cylku... Potem miesiączka była normalnie choć o 2 dni wcześniej. :-)

Gość klonocka
jakby podejrzewal ciaze nie przepisalby ci antybiotykow

Gość agh...
A wg mnie powinnas zrobic test zanim wezmiesz jakies antybiotyki. Mi okres spooznial sie tydzien, i lekarz zanim cokolwiek mi przepisal kazal zrobic test bo sam nie jest w stanie wykryc ciazy na tym etapie! Dopiero po 2ch testach przepisal leki na..nie pamietam co to bylo, w kazdym razie wywolalo to okres.

Ja bylam wczoraj. Okazało sie ze mam zapalenie jajnika... :o i tez mi to samo przepisał.

a ja mam powiekszony lewy jajnik i okazało sie ze mam miesniaka..... własnie dzis wyszłam ze szpitala..był taki duzy jak pomarancz..a mam dopiero 20 lat.. i co lepsze nie jestem gruba ....taka normalnie chuda.. i nawet go nie czułam jak dotykałam jajniki..

Gość jhdsusdffff
americanos, mialas jakies objawy przy tym???? bardzo mi przykro, ze cie to spotkalo, mlodziutka jeszcze jestes...

jhdsusdffff.............zadnych objawów..tylko tylke ze podczas okresu (1-2 dzien) bolał mnie brzuch.... i czasami bolały mnie jajniki ale to zadko (a z reguły jajniki bolą na dni płodne) no i poszłam do lekarza zeby mi gin przepisał tabletki.... a on mowi ze musimy sie wstrzymac z tableta.... gdyz jest miesniak...na szczecie miałam laparoskopie...i w szpitalu byłam 2 dni...DZIEWCZYNY BADAJCIE JAJNIKI.... naprawde....

Gość mloda_mama
Chciałabym powiedzieć, że jak zaszłam w ciąże i poszłam do ginekologa i powiedziałam, że okres mi się spóźnia, ale dodałam, że może jestem w ciąży, to mimo to ginekolog przepisał mi tabletki na wywołanie miesiączki. Na szczęście nie wykupiłam tych leków tylko kupiłam test ciążowy i wyszło, że dzidziusia będę miała. jaksię później okazało ten ginekolog często tak robił i niektóre kobiety po prostu poroniły. Dlatego radze zrób sobie test, nie jest drogi.