Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinQa

Ciąża a seks???

Polecane posty

Gość sculptor
hamulec to twój brzuszek i przybierające kilogramy. W tym wypadku hamulcem naturalnym jest niewygoda. No i kondycja też gorsza. Ale to już później :-)

Gość katrinQa
to dopiero połowa, ale mój brzuch jest już naprawdę duży, !!!

Gość sculptor
Zawsze się możesz mężowi opierać (o stół, parapet, framugę...) A jeżeli chodzi o intensywność to na pewno znajdziecie swój rytm :-) jeszcze raz powodzenia :-)

Gość katrinQa
Mam tyle wątpliwości! A czy któraś z was tu przeszła, przez ciąże bez seksu, bo ja jednak wciąż nie jestem pewna, byłoby dla mnie okropieństwem gdybym np. poroniła dzidziusia, ze względu, na moje i męza zachcianki

\"Zawsze się możesz mężowi opierać\" hahahah no tez ona sie juz opiera hahahah bo nie chce ,boi sie nie boj nic zapytaj lekarza grzecznie mozesz sie bzyknac powaznie mowie

Gość katrinQa
Jak lekarz powie TAK to napewno spróbuję, ale rzadziej niż zwykle, będzie się to odbywało jak już!!!

Gość KatrinQa
Dziewczyny, jutro mam umóioną prywatną wizytę, u mojego zaufaneo ginekologa, trzymajcie za mie kciuki, muszę się zaopytać jak nie jutro to nigdy!!! Powiedzcie, tylko jeszcze jedno pytanie, czy któraś z was przeszła calutką ciążę bez seksu???

Gość fryyyy
cala ciaze sie kochalam z mezem:) jesli z ciaza wszystko ok to nie ma przeciwskazan, unikajcie glebokiej penetracji

Gość yta
Jestem w 5 mc. Do 4 miesiąca miałam straszną ochotę na seks, a teraz mi się jakoś nie chce, a podobno w drugim trymestrze jest ogromna ochota na seks i super orgazmy. No cóż, jak widać są odstepstwa od reguły. Kochamy sie z mężem, ale niestety rzadko, bo on się boi, że coś się stanie dzidziusiowi. Jak widzisz u nas jest na odwrót. Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, to nie ma przeciwskazań co do seksu. katrinQo - unikanie seksu też nie jest dobrym wyjściem, bo seks sprzyja zacieśnianiu się więzi między małżonkami. Jeżeli się tak bardzo boisz, to polecam pieszczoty, petting i seks oralny (mniam, mniam!).

Gość KatrinQa
Dziewczyny, wróciłam, od lekarza, trochę, się wstydziłam ale wkońcu zapytałam, uff, cała się zrobiłam czerwona, ale powiedział, ze z całą pewnością, nie ma żadnych przeciwwskazań, w moim wypadku!!! Bardzo się ciesze, może nawet dzisiaj wypróbuję, mojego wynalazku!!!

Gość KatrinQa
Dziś próbowałam, ale jakoś, tak nie za dobrze się z tym czułam, ciągle miałam obawy, ale przełamałam się jakoś się udało, postanowilismy z mężem że góra raz na 2 tygodnie, bo to naprawdę, męczące z brzusiem!!! Ale wszystko się okarze, a wy jak często kochałyście się w czasie ciąży???

Gość uka12
🌼

Gość o matko i córko i sąsiadko
Jak to jak często? Codziennie, pod warunkiem że bóle wiązadeł akurat nie dokuczają, jeszcze nigdy nie przeżywałam seksu tak intensywnie( a nie zostałam rozdziewiczona wczoraj :P) Raz na dwa tygodnie? Kaplica, ale każdy ma swoj rytm, pozdrawiam

Gość katrinQa
No bo ja nie chcę tak często, przecież taki sex zwłaszcza wciąży bywa męczący, zwłaszcza ciągłe walki o odpowiednią, pozycję!!!

Gość o matko i córko i sąsiadko
Proponuję sprobować pozycji tylnej bocznej na tzw łyżeczki - Ty na boku, mąz za Tobą - gwarantuję że sie nie zmęczysz i będzie ci wygodnie.

Gość katrinQa
Dziękuję za dobre rady