Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Memphoria

Umieram z miłości do żonatego

Polecane posty

Gość Memphoria

Idealnie się dopełniamy mimo że miedzy nami nic nie ma. Nawet się nie przyjaźnimy, a wiem, że jesteśmy tak podobni. Nie jest to miłość od pierwszego wejrzenia, nie jest to zauroczenie. Mam 17 lat, on 32, ja jestem dojrzała jak na swój wiek, on nie traktuje życia w pełni świadomie i poważnie. Kocham go, ale stronie i urywam wszelkie możliwe kontakty, nie chcę utrudniać życia mu i sobie.

Gość Memphoria
Spotykamy się tylko dla czystego fizjologicznego seksu

Gość o kuźwa ja pierdzielę
tak, wszystkie nastolatki mówią, że są dojrzałe jak na swój wiek:P

Gość tamara gxgx
jasne....a zaraz bys poleciala z nim do wyra jakby kiwnal palcem,nie mydl tu nam oczu:P

Gość no to umieraj
będzie o 1 szmate mniej

Gość artemis 30
O święta naiwności !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Memphoria
Ale ja naprawdę jestem dojrzała. Miałam kiedyś związek z żonatym, ale się rozpadł, mimo iż trwał 1,5 roku... Ale teraz to co innego, czuję miłość jak nigdy i wiem że to Ten... umieram z tej miłości. Widzę że pasujemy do siebie jak 2 połówki jabłka. To jest mój nauczyciel w-f, ale przecież nie raz słyszałam że się udało uczennicy i nauczycielowi.

a skąd to przekonanie,że taka dojrzała jesteś?? bo kręcą cię starsi faceci??

i co to znaczy "kiedyś"?? ile lat temu??

Gość Memphoria
On jest taki cudowny. I ja jestem taka cudowna ;) I cały Świat jest taki cudowny! I taka szczęśliwa jestem.

Gość Memphoria
Ten poprzedni związek skończył się 7 miesięcy temu. Ale on nie jest ważny, bo dopiero teraz widzę jak można kochać drugą osobę.

Gość Mem_=
Ludzie co wy macie we łbach?! Nie podszywaj się za mnie ździro!! Przepraszam wszystkich, mój post był tylko pierwszy!

Gość Mem_=
Żadnego seksu, staram sie nawet z nim specjalnie nie rozmawiać, unikam wszelkich kontaktów, ograniczam do minimum.

Gość Mem_=
no dobra zrobilam mu pare razy laske ale czy to coś złego?

Gość macho36
17 lat??????????????????????? to ty stara dupa jestes

Gość Mem_=
Przepraszam ale czy to forum jest poświęcone życiu uczuciowemu? Bo na razie piszą sami idioci bez jakiejkolwiek wrażliwości.

Gość Shrekowa
Masz 17 lat i poltoraroczny sex z zonatym na koncie??? GRATULUJE!!!!

Gość Paula iness
ludzie gdybyś była dojrzała to byś tego nie robiła!!!!!!!!!!! wstyd :O

Gość no ja bym polemizowala
Wrecz przeciwnie! Mysle, ze wielka wrazliwoscia odznaczaja sie ludzie, dla ktorych uprawiajace seks dzieci sa zjawiskiem nienormalnym!

Gość ludzieeeeeeee
dziewczyna jak dziewczyna, wiadomo 17 lat, naiwna jeszcze jest , ale facetom po 30 strce, którzy sie biorą za nieletnie dziewczyny i w dodatku swoje uczennice powinno sie wpierdal spuszczać, gdybym był twoim ojcem tak bym zrobił, obił bym facetowi ryja !!!

A jezeli te dzieci wlaza jeszcze z buciorami w zycie czyjejs rodziny....to juz raczej nie napisze co mysle:(

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
ja bym o niega zawalczyla :) Moze to wlasnie TEN! Tylko popriostu dopiero teraz na siebie trafiliscie, kto wiem :) Ja bym nie odpuscila :) Pozdrawiam :)

Tylko Ci sie wydaje, ze jestes dojrzala, za kilka lat jak spojrzysz wstecz, dopiero TO zrozumiesz :o

No! Laleczkaaaa, nie ma to jak dobra rada:O Niech smarkula zrujnuje zycie jakiejs kobiecie i jej dzieciom, tylko po to, zeby za kilka m-cy stwierdzic, ze to jednak nie to:O MASAKRA!!!!

Gość laleczkaaaaaaaaaaaa
A niby skad wiesz ze tak bedzie? Ja od 3 lat jestem w zwiazku z mezczyzną, ktory na poczatku naszej znajomosci tez mial zone..... ale jak sie okazalo nie kochal jej. Ozenil sie z nia bo ona zaszla w ciaze i tyle. Teraz jest juz po rozwodzie i wiedzie sie nam dobrze :) Za 8 miesiecy bierzemy slub :) Roznie w zycie bywa wiec nie generalizuj.

Gość oja-T
Gdybys naprawde byla dojrzala jak na swoj wiek to zrozumialabys ze facet ma zone, rodzine i nie wolno ci tego rozbijac. Ale do ciebie to nie dochodzi. Jak dla mnie to ty glowniara jestes i do tego dziwka ze sie pchasz do lozka zonatemu.

Gość Spróbujcie się zaprzyjaźnić
poznasz go lepiej i dowiesz się jaka jest u niego sytuacja i co on do Ciebie czuje i czego oczekujecie od siebie. Wtedy będzie łatwiej myśleć o tym jak kształtować przyszłość - z nim czy bez niego.

Gość bidulko
1,5 roku dawalas dupy dozorcy i cie teraz miotla przegnal? czy naprawde wszyscy na podworku juz cie mieli? pokrec sie jeszcze troche przy trzepaku lub piaskownicy moze jakis kolega cie puknie.

Gość laleczkoooo marna podstawa
szczesliwego zwiazku jest czyjes nieszczescie. Slub za 8 m-cy nie gwarantuje Ci szczesliwego pozycia. wiec NIE GENERALIZUJ! Nikomu zle nie zycze, ale namawianie kogos do rozbicia czyjejs rodziny uwazam za rownie zle jak jej rozbijanie!!!!!!!!!