Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///

ah te tampony... /

Polecane posty

Gość ///

chcialam uzyc tampona wlozylam 1,5 cm i tak mnie bolalo ze szok!!!!!! to juz ktorys raz chce sprobowac :/ co ja robie zle?

Gość ***********************
A może nie wkładasz pod odpowiednim kątem???? Bo to tak troszkę pod kątem ostrym trzeba :-D

Gość ///
hehe do gory czy na dol?

Hmmm.... no tak w dół :-)

Gość ///
dzieki sproboje jeszce raz ale kurdee to tak boli :(:(:(

No ja kiedyś, dawno temu jak aplikowałam sobie po raz pierwszy tampona to właśnie bolało bo trochę pod złym kątem i na siłę pchałam :-)

Gość zobacz instrukcje
tam jest wyraznie narysowane ze pochwa "wygina" się ku tyłowi, w stronę krzyża i tak trzeba kierować tampon, a nie pachać na siłę w górę...

a jaki masz rozmiar tamponu... bo na sam początek wybiera sie te najmniejsze rozmiary i najlepiej o.b z tą powkołką silk touch bo wtedy łatwiej się ja wsadza... i przedewszystkim nic na siłę ... wyzuluj się i włóż tampona... przed użyciem przeczytaj ulotkę bo to także jest bardzo istotne... :) pozdrawiam :*

Gość WSADŹ SE GO DO DUPY
MOŻE NIE BEDZIE BOLEĆ AHH AH AH A NIE ACH? ANALFABETÓW NIE BRAK

spokojnie, to tylko awaria :) ja równiez na początku miałam straszne trudności z ich aplikacją, odczuwałam ból a do tego nie umiałam sobie ich na tyle głęboko zaaplikować i dlatego przy chodzeniu czulam je. Kilka prob i problem zniknie, wiem że łatwo mowić - trudniej zrobić ale postaraj się rozluźnić wtedy będzie Ci latwiej.

zeby wsadzic tampona...i nie wogole nie czuc go..to wsadz całego palca... razem z tamponem..tak zeby ały palec Ci wszedł....a szczureczek zostanie.....

Gość malutka102
Ja mam to smao.... tylko ze ja mam nadzerke, wiec moze dlatego mnie boli. Ale za cholere nie wloze, bo boli jak ch***

Gość bumsialalala
Mi się udało za drugim razem :) Po pierwsze to postaw sobie lewą nóżkę na kibel, bo tak dużo łatwiej :) Później postaraj się rozluźnić, jak go będziesz wkładała to pchaj w stronę pleców bardziej (lepiej nie umiem wytłumaczyć). Powinnaś włozyć prawie całego palca, wtedy nie będziesz czuła tamponu tylko troszkę sznureczek. Powodzenia :)

Gość imili86
heh skad ja to znam tez sie kiedys balam i bolalo jak pierwszy raz chcialam uzyc tampona a teraz sobie nie wyobrazam bez tamponow zycia uzywam ob normal ale bez powłoki silk touch poniewaz po niej dostaje zaraz jakiegos uczulenia niemoge po prostu z powloka...