Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_pytam18

kilka pytan..

Polecane posty

Gość ja_pytam18

1.O której tak mniej wiecej kończy się wesele? 2.Czy walc jest trudny? ide na wesele jako osoba towarzysząca a nie umiem tanczyc tych profesjonalnych tancow.. 3. Ide z kolega wlasciwie nie znam nikogo innego czy ktos tak mial, jak przezycia?

Wlaca tańczyć raczej nie musisz, nie słyszałam, żeby tanczyli go goście. Chyba, że chcesz. Wesele się kończy rano :D najczęsciej. Nie masz się co przejmować, alkohol zbliża, poza tym to impreza wielka rodzinna, napewno będziesz się dobrze bawić :)

Gość ja_pytam18
nad ranem, tzn 5 -6?

Gość ja_pytam18
no wiem wiem a jak to jest z odwożeniem gosci wiadomo wiekszosc osob pije wiec jak sie wraca z takich wesel? ja ostatnio na wesleu jak bylam to mala bylam wiec tylko do 12 raczej i odwiezli mnie rodzice jeszcze...

Gość ja_pytam18
aha rozumiem.. a czy wypada isc na slub w czarnej sukience?? tak czytalam troche to forum i wiekszosc osob mysli ze nie .. chcialam isc w czarnej takiej do tanczenia wlasnie sukience perly na reke i szyje ale nie wiem juz sama.. z drugiej strony kupywac nowa sukienke tez mnie nie stac buty itd..

Gość nie wiem czyje to
wg mnie to zależy od dodatków które ubierzesz...

1. Teoretycznie wesele trwa do \"ostatniego gościa\" a w praktyce goście zaczynają rozchodzić się do domów po podaniu tortu, czyli między 1.00 a 2.00 rano. W niektórych rejonach wesele trwa nawet do 7.00 rano, ale najczęściej trwa do 5.00 2. To zależy, o jaki walc pytasz. Wiedeński nie jest trudny, ale trzeba mieć dobrego partnera i pamiętać o metrum 3/4. Zajrzyj sobie tu http://www.taniec.org/kroki_podstawowe.p.n_Walc-Wiedenski,sz_2,ki_2,di_6.html Walc angielski jest znacznie trudniejszy i wymaga pewnych umiejętności. 3. Wiele osób zapewne było/jest w takiej samej sytuacji, jak Ty :)

Gość ja_pytam18
aha rozumiem:) dziekuje bardzo za odpowiedzi jeszcze jakby ktos mogl sie wypowiedziec jak to jest byc osobą towarzysząca znajc tylko 3 osoby które będą na weselu lub mniej nawet tylko samego partnera to chetnie wyslucham dziekuje

Nie ma regóły o której powinno się kończyć wesele, tak przynajmniej uważam. Nasze wesele skończyło się koło 5 rano, poprawiny około 4 nad ranem. Walc jest bardzo prosty :) my uczyliśmy się tańczyć walc wiedeński, nauka poszła Nam błyskawicznie. Na trzecie pytanie trudno odpowiedzieć. Wszystko zależy od towarzystwa i atmosfery panującej na weselu. My przed weselem zorganizowaliśmy wieczorek panieńsko-kawalerski :) chodziło Nam właśnie o to, aby poznać ze sobą wszystkie osoby które się nie znały. Wyszło to świetnie :)

Gość ja_pytam18
co do poprawin , kto na nie idzie? tylko rodzina czy wszyscy goscie z poprzedniego dnia bo nie rozumiem?

Wszyscy, którzy są zaproszeni i mają ochotę na dodatkową zabawę :D Choć czasem jest różnie.

Gość chay-Poe-phi
Na weselu wypada byc do polnocy, potem goscie zaczynaja sie powoli zmywac, ostatni gdzies tak o 5-7. Zadnych profesjonalnych tancow nie musisz znac, naucz sie popularnego 2 na 1, to ci wystarczy w zupelnosci, zreszta zobaczysz, ze kazdy facet tanczy inaczej! Walca sie nie tanczy, no moze czasem zagraja, ale wcale nie musisz go tanczyc jak nie umiesz, zreszta prawie nikt nie umie. Na weselu poznasz ludzi, nie martw sie. Pewnie usadza cie przy stole z mlodzieza. Baw sie dobrze i nie stresuj, naprawde nie ma czym!

\"...Walca sie nie tanczy...\" - ŻE CO, PROSZĘ? Na jakie ty wesela chodzisz? Walca SIĘ TAŃCZY.

Gość ja_pytam18
dzieki wielkie za wszystkie odp:)

Gość chay-Poe-phi
bylam na prawie 20 weselach i moze czsem zagrali walczyka, ale nigdzie nikt nie tanczyl profesjonalnie, bez przesady.