Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koktajlowa

nie odzywam się z mężem już prawie tydzień...

Polecane posty

Gość koktajlowa

ostatnio jest miedzy nami kipesko :o kiedy były kłotnie to od kilku lat to JA wyciągałam rękę na zgodę ....bez względu na to czyja była wina....i tak go do tego przyzwyczaiłam- wiem, mój błąd!!!!tydzień temu w weekend pokółcilismy się i nie odzywamy tak od tego czasu.....parwie ani słowem..to trudne kiedy sie razem mieszka, ma dziecko i codzienne sprawy! Zawzięlam sie że tym razem nie odzewę się pierwsza.... czuję się z tym coraz gorzej....tęskienię za rozmową z nim itp. ale czemu to znowu JA miałabym się odezawać i godzić.... DRAMAT :( ....już sama nie wiem co robić!!!!!

Gość kirkeeee.....
jeszcze ten jeden raz wyciągnij rękę na zgode ,ale zaraz potem powiedz mu o tym co czujesz i czego oczekujesz i zapytaj jak on sie czuł w tej całej sytuacji...

Gość koktajlowa
dzieki kirkeee... mówiła mu o tym juz kiedyś....powiedziałą że przeszkadza mi to że to ciągle JA pierwsza wyciągam rękę, a on na to że on przeprasza pierwsszy kiedy to ON zawali...jak widać wg niego to gł. ja nawalam :( z czym się nie zgodzę... oczywiście Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA! a że te punkty widzenia różnią się.....dogadać się trudno! Po tak długim czasie /na ogół wcześniej wymiękałam/...bardzo ciężko mi się pierwsz odezwać,bo ciągle zadaję sobie w duchu to pyatnie "dlaczego znowu JA..."??

To odzywaj się tylko oficjalnie. Skoro uważasz, że masz rację, to dlaczego masz się łamać? Poczekaj spokojnie... Kiedyś wreszcie zachce mu się seksu... ;)

Gość koktajlowa
perła- dziękuję :D bardzo dobra porada!!! będe sie trzymać!!!!👄

Gość Belfegor upior Luwru
Nauczcie sie jezyka migowego, nie bedziecie musieli sie w ogole do siebie odzywac, hej

Gość Takie milczenie ...
nie jest dobre dla związku, ale nie raz i tak bywa, jeżeli to naprawdę jest sporadyczne .... Moim zdaniem ważne kogo jest wina, jeżeli ty mialaś rację to on powinien ciebie przeprosić i zacząć rozmawiać, jeżeli on mial rację to ty musisz zrobic krok do przodu ..., a jeżeli wina jest po jego i twojej stronie, to trzeba uśiąść i po prostu porozmawiać spokojnie i rzeczowo ... Na pewnonie może byc tak, że to jego wina a ty zaczynasz rozmowę ... mężczyzna powinien znac słowo PRZEPRASZAM to tylko słowo, a przeciez aż tyle znaczy ..., pozdrawiam 🌼