Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BORÓWKOWA

nie odzywam się z mężem juz prawie tydzień

Polecane posty

Wiesz borówkowa podziwiam cię, ja nie dałabym rady tyle czasu nie rozmawiać z mężem, czy w ogóle z jakąkolwiek bliską mi osobą. szkoda czasu, szkoda życia. Wcześniej, kiedy zdarzały się takie niemiłe sytuacje najczęściej zawzięcie milczałam do wieczora, potem po prostu nie dawałam rady i się pobeczałam, mąż nie mógł na to patrzeć i tak jakoś od słowa do słowo robiło się lepiej. Teraz jak się na siebie pogniewamy, dajemy sobie od siebie odpocząć, idziemy spać razem ale \"osobno\" a rano po prostu rozmawiamy jak gdyby nic się nie wydarzyło, bo tak naprawdę to są wszystko kłótnie o mało istotne rzeczy, spowodowane zmęczeniem, przynajmniej tak jest u nas. Faktem jednak jest, że w naszym związku to mój mąż zawsze pierwszy wyciągał rękę. Ja się tego nauczyłam dopiero po wielu latach i nadal nie jest łatwo przyznać mi się do błędu i przeprosić. no cóż taki charakter ... ale walczę z tym.

Gość borówkaaaa
ja też tak miałam!!! Nie przejmuj się. Po 11 latach malżeństwa nie ma mowy o tym, żeby się nie odzywał dłużej niż 5 minut. Musicie się dotrzeć. Pozdrawiam i życzę powodzenia !!!

Gość BORÓWKOWA
witajcie! tego dnia nic juz nie pisałam, poniewaz mąż wrócił ze spaceru z małym i przygotowywałam go do kąpieli! Dziś chciałabym wam podziękowac za wasze opinie i mądre porady!-dzięki wielkie!!! naprawdę fajnie było z wami pogadać! W sobotę POGODZILIŚMY SIĘ :) Nie mogłam wytrzymać :p podeszłam i zapytałam czy chce pogadać....w sumie to powiedział że jest bardzo zniechęcony tym co mu powiedziałam podczas kłótni....fakt faktem ostro pojechałam /bo ja tak mam jak jestm bardzo zła...../ ale mu wyjasniłam co i jak ... poleciały mu łzy.... postanowiliśmy że musimy jeszcze spokojnie uśiąść i ustalić BARDZO JASNO pewne sprawy....więc czekam na dogodny moment! bo musimy to zrobić..... i nie żałuję że tyle to trwało tzn. żal mi tego czasu itp.... ale z drugiej strony przekonał się że nie przybiegne do niego jak zawsze w kilka godzin po kłótni.... :D...dostał pstryczek w nos ;) ... pozdrawiam jeśli macie chęć jeszcze coś napisać- będzie mi b. miło!!!!

Gość BORÓWKOWA
hej matylda!!! oj od razu lepiej....i jak miło znó w się poprzytulać :) i świat taki jakiś piękniejszy :D łudzę się że to nas czegos nauczy....zobaczymy na jak długo!!! 👄

Gość imili86
tak czytam i wyczytalam ..i nie zrozumialam ze chodzilo o zdrade po pare wypowiedzi wczesniej wytlumaczyla dokladnie ze jakby sie cos stalo jednemu albo drugiemu to co wtedy..co do cichych dni to najgorsze co moze byc:) ale bedzie dobrze :) trzymaj sie

Gość imili86
heh ale ze mnie gapa nie zauwazylam ze jest druga strona jeszcze i ze juz pogodzeni jestescie :D

Gość gość
moja robi mi jazdę zawsze kiedy spotykam się z kolegami a jest to średnio raz na 2 tygodnie, typowy wypad pub i koło 1-2 jestem w domu. nigdy się nie uchlałem, jestem ojcem, dbam o dom rodzinę etc. żona nie pracuje ja świetnie zarabiam i mam znajomych a ona nie i chyba to ją boli. ostatnio wyszło tak, że jeden z kolegów miał urodziny i spotkaliśmy się częściej, chciałem mu dać prezent tego dnia a nie k****a za miesiąc. No i standard jazdy, że jestem taki i owaki a prawda taka, że wypruwam sobie żyły żeby miała wszystko ale skoro mam firmę ona myśli, że wszystko za mnie robią. A to ja co dziennie naginam wręcz czasoprzestrzeń żeby przyjechać do domu koło 15-17 koniec tego. Przyzwyczaiła się. Siedzi ciągle w domu i jej odwala. A teraz po prostu wymaga tego ode mnie. Pokłóciliśmy się kilka dni temu i nie odzywamy się do siebie i jak wyżej ciężko jest bo razem mieszkamy, dzieciak i codzienne sprawy do ogarnięcia. Mieszkamy na razie u teściów są ok nie wtrącają się. Próbuję kupić nam ziemię i wybudować się ale teraz po prostu to olewam. Mam dosyć. Jeszcze w dodatku rozmawia ze swoim byłym który jest w stanach sk****e.l . Ale ja to już do swojej nie mogłem się odezwać. I tak piszę o takich sprawach w bezdusznym necie bo nie mam komu o tym powiedzieć niby są kumple ale widzimy się tak rzadko, że pewnie do następnego spotkania przejdzie albo i nie. Nigdy nie chce ze mną wychodzić chociaż załatwiam opiekę nad dzieckiem i jej to proponuje. A potem obrażona. Namawiam ją żeby odnowiła znajomości z koleżankami ale k.rwa relacje między ludzkie są jej obce jak hieroglify. Niczego jej nie zabraniam wręcz przeciwnie, chciała jazdy konnej to jej dałem karnet w prezencie, samochód gitara jest mały i nie najlepszy ale jeździ. Wakacje? no problem, za granica czy pl. Zawsze chętnie... Nie wiem ręce mi opadają a na usta ciśnie się o ch.u.j jej chodzi. Teraz ona uważa, że ja dałem w d.pę i to ja mam przepraszać ch.uja nic z tego. Qwa mac Ja chcę, żeby młody poszedł do przedszkola a ona do pracy skończy się pajacowanie i zacznie żyć normalnie. Jeszcze od rodziców długa pępowina nie odcięta ja pierydole 30 lat na karku a zachowuje się jak gówniara. Ja już mam serio dosyć

Gość gość
a i jeszcze jedno ona czyta kafeterie i mam nadzieje, ze się to wypozycjonuje kiedyś i przeczyta o tym jaką głupią czasem jest ci...pą, cierpiętniczka j.bana

Gość gość
Poczekaj do Wigilii, przemówi ludzkim głosem...

Gość gość
Ja mam ta sama sytuację.. poszło o głupie odzywki, tak się wkurzyłam.ze zrobiłam.awanture i mój mąż się obraził.Nie rozmawiamy już miesiąc i szczerze nie mam ochoty na rozmowę...zawsze ja rękę wyciagalam ale w końcu powiedziałam dość ile można tym bardziej że to on ciągle prowokuje.. Najgorsze to to że.on nie dąży do zgody.