Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esteta

POMOCY

Polecane posty

dowiedzialem sie, ze moj dobry kumpel kolo 9 rano narozrabial, nie wiadomo jednak, czy jest na izbie, czy w ktoryms z komisariatow. Jezeli jest na tym pierwszym, to jak wydobyc informacje o tym, czy faktycznie tam sie znajduje? Pani, zeby nie powiedziec pipa, ktora w Poznaniu pilnuje tego dobytku, jest tak rozmowna, ze przy moim \"dzien dobry, chcialem sie zapytac, czy zostal zatrzymany...\" slysze tylko \"nie\" i sygnal. Matce jego nie powiemy(chlop niby stary, ale z matka mieszka), bo by mu nogi z tylka powyrywala :] Minelo grubo ponad 10 godzin wg. relacji ludzi, przy ktorych zostal zatrzymany, a podobno na wytrzezwialce dziesiec godzin musi minac, zanim go wypuszcza.

Gość spxik
z tego co wiem to na izbie takich informacji powinni udzielac. Osoba mi znajoma kiedyc po imprezie zniknela i zadzwonilismy na izbe zapytac a tam poinformowali ze jest i kiedy wolno odebrac oraz w jakim jest stanie. Smiem twierdzic ze to jest ich obowiazek udzielic takich informacji niemalze jak w szpitalu wiec zaskarzylabym taka babe ktora odklada sluchawke. Niech jej to plazem nie ujdzie, nie zyjemy za czasow "Misia"!!!

a ja w miedzyczasie dzwonilem na komisariat, gdzie powiedzieli, ze tylko rodzina najblizsza po wylegitymowaniu, szlag by to trafil. W mysl nowej ustawy, e viva l'kierva jego mac !