Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuta /

Glupi problem

Polecane posty

Gość smuta /

Wiem po co ja to wogole pisze itp. ale kurde no wkurza mnie to ze mam 174 cm i nie moge zalozyc szpilek mam 16 lat jak je zaloze to bede wygladac ja zyrafa!!np. juto ide na dyskoteke z kolezanka blondyna 165 cm nosi szpile i fajnie wyglada a ze mnie sie smieje ze wysoka jesem a chlopaka sie podobaja szpilki ajjjj :/

Gość o kuźwa ja pierdzielę
faktycznie głupi problem

... i ogólnie to tak trochę mam gdzieś ostatnio czy podobam się facetom, ważne jest tylko to czy podobam się sobie... radzę tez ci nad tym się zastanowić... Po drugie facetom podobają się też frywolne, uśmiechnięte lachociągi w skąpych strojach i wymiarach 90/55/85 przy 175, ale czy też chcesz taka być? :o:o:o ehhh

tez mam 174 i siedmiocentymetrowe szpilki - ja na pewno nie mam z tym problemu, moze niscy faceci go mają :P

Gość girl__19
Ja mam 19 lat, 173cm i bez wahania chętnie zakładam szpilki:) Tylko nie za wysokie, zawsze wybieram takie by mieć w nich nie więcej niż 180 cm. Myślę, że dziewczyny tak do 180 cm wzrostu nie wyglądają źle, wręcz przeciwnie - wysokie dziewczyny są zgrabne i sexy (wyglądają jak modelki), a szpilki dodają sylwetce lekkości i powabu:) Tak więc nie słuchaj koleżanki, tylko śmiało zakładaj szpileczki i śmigaj na parkiecie:)

Gość smuta /
JA tam na brak powodzenia nie narzekam :) no ale w szpilkach zawsze dziewczyna ladniej wyglada.... tyko kolo mnie same karly :S

Gość zwierzę wzięło góre co
Mam 175 cm i kupuję najwyższe możliwe obcasy :) U góry jest czystsze powietrze, polecam.

Gość smuta /
ze wygladam jak zyrafa :/

Gość zwierzę wzięło góre co
To dziwne, bo ja wyglądam normalnie. :P