Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala taka lala

kto pamieta ten motyw z czaru par

Polecane posty

Gość tralalala taka lala

kiedy 2 pary tak sie zaprzyjaznily, ze postanowily sie podzielic nagrodami no a potem, jak jedna zobaczyla mieszkanko i samochod, to sie na drugich wypieli! podobno wszyscy znajomi sie od nich odwrocili za to skonczylo sie w sadzie? z jakim wynikiem?

o jej, kiedy to było ! Finału nie znam, ale było tak jak piszesz. Myśl, że Ci co wygrali dostali wszystko i na pewno nie musieli się z tamtymi dzielić, bo niby czemu.

Gość lu_netkaaaaaaa
pamietam to, nie wiem jak sie skonczylo, sadzili sie, jeszcze widze te pary, ta jedna takie krecone wlosy jak skakala od jednej strony sceny do drugiej jak kaczka, ten maz taki wysoki, a ta druga dlugie ciemne wlosy wysoka, maz tez, ile to lat temu bylo

Gość M.........
ale ktora para sie wypiela i wziela calosc. Ta prara, ktora wygrala, czy ta druga?

Gość tralalala taka lala
ktos ich zna, albo ludzi, ktorzy znaja, ktorzy znaja itd...ci co nic nie dostali byli z Gdyni, mieszkali w kawalerce z dzieckiem pamietam jak wystepowali w telewizji i poiwiedzieli, ze nic od tamtych nie dostali... pamietam jak jeszcze ogladalam ten odcinek, gdzie wlasnie mowili,ze tak sie zaprzyjaznili itd....pewnie pochlai dzien wczesniej razem :) zadna para nie sprawial wrazenia, ze chce wygrac i pamietam jak Ibisz mowil,ze musza przestrzegac regulaminu teleturnieju i final musi sie zakonczyc zwyciestem ktorejs z par

Gość cos mi swita
a bylo....

Gość ja pamietam
bo jedna z par byla z mojego miasta, faktycznie tak bylo i dlatego wiecej tego programu nie bylo (autorka byla zdegustowana)

Gość ja pamietam
ale nie wiem, czy do sadu ich podali