Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny wiecle postawą ludzi

mój ojciec padł ofiarą plotek

Polecane posty

W naszej wsi rozeszła się plotka że mój ojciec był agentem SB i jest teczka na niego. Spowodowało to ostre reakcje ludzi. nic wprost ale ludzie go unikają, w barze nie chcą zbytnio z nim koledzy pić. Patrzą krzywo na niego. Sąsiedzi rozmawiać... Cięzko mu jest widze to i smuci mnie to a wiem że nie był w żadnym sb to klamstwo

Gość zwierzę wzięło góre co
Niestety - to "zasługa" IV RP...

Gość jak perfidnie należał
do SB i krzywdził ludzi, to wcale mi go nie szkoda! Chyba, że nie robił nic złego- wtedy to inna sprawa.

Gość zwierzę wzięło góre co
"jak perfidnie należał " - widzę, że wszędzie węszysz układ. Przeca koleś pisze, że NIE NALEŻAŁ.

Gość to smutne
:(

Nigdy nie był w SB. Nalezymy do jednych z bogatszych we wsi i pewnie myslą ze majątek to niewiadomo skąd pochodzi a ojciec doszedł swoją pracą do tego.Wiem to ale postawa ludzi ze tylko na podstawie plotki skreślają człowieka jest straszna. Mam nadzieje ze rozejdzie sie to po kościach i zajma się innymi plotkami którymi zazwyczaj się żywią czy jedna zaszła w ciąże czy nie i takie tam i zostawią mojego ojca w spokoju.

jem psią kupe i doprawiam morelowym musem a nadal sasiedzi patrza na nas dziwne. Czy przegralem zycie?

Gość to smutne
podszywacze są perfidni:O

Gość to smutne
to zakała kafeterii. Dobra ide do kuchni bo musze sobie jak co wieczór wepchnąć ogórka w odbyt co go kupiem u wietnamskiego handlarza na stacjii metra Warszawa-Kabaty.🖐️

Gość gmmmmmmmmmmmm
jak jest teczka// to nie mów że padł ofairą... Moze niech sie przyzna ze był agentem.. własnie ludzi wkurza to, ze tak wielu było i nawet nie maja odwagi sie przyznac kiedys faktycznie aby byc kims a ludzie chcieli byc kims to wtedy wiedzieli ze beda jak beda wspolpracowac z sb tacy mieli stołki, karere itp. i ludzie z tego korzystali.

Gość gmmmmmmmmmmmm
wiem jedno.. bo prowadziłam wywiad z moja kasią o ruchu oporu w moim miescie i pamietam pania ktora jako babcia miała łzy w oczacxh jak mowiła ze ludzi co walczyli za polske i byli w ak potem ich w latach 50 mordowano, wywozono.. ona miała sasiada co wydał sasiada...czujcie to? i ona mowi on se chodzi, pracuje dumny jakgdy nigdy nic.. ani skruchy ani nic... macie obraz... kazdy kto kablował to krzywdził bo kazda informacja o danym czlowieku sluzyla krzywdzie

Gość gmmmmmmmmmmmm
twój ojciec nawet jak był w bs to sie przed wami jako rodizna nie przyzna.. to typowe a ja byłam w lo.. i moja kolezanka jawnie mowiła ( jej mama była radna) ze jej mama chciała kariere i chciała miec studia. Aby to miec wpisała sie do partii:) i wiedziała ze tylko tak to dostanie:)

sluchajcie ja sie dowiedzialam ze moja ciotka byla ubekiem gdzie moge jej teczke dostac?