Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purtta

faceci Ryby - kto się wypowie?

Polecane posty

Gość purtta

Jacy są wg Waszych doświadczeń? :)

Gość a1b2c3
Piszę sobie z jednym maile, narazie jest bardzo fajny :)

Gość taka jedna ryba
a chcesz opinie faceta ryby?

Gość ja mam rybke
z jednej strony kochany, z drugiej egoista

Gość 4 ryby na koncie
zmienny, kapryśny i przewrażliwiony Raz cudownie czuły, potem zimny jak lód Świetnie manipuluje emocjami (czyimis) Generalnie często udaje bezradnego, żeby inni wokół niego skakali

Gość taka jedna ryba
to opisze jaki jestem i moj przyjaciel ryba takze... - odwazny - oddany - oszczedny ale nie dla bliskich tylko siebie - honorowy - uczuciowy - idealista - romantyk - kochliwy ale czesto ze zlamanym sercem

4 ryby na koncie - przyznaję Ci racje w 100% :) Mam \"rybnego\" ojca i brata. Mmogę dodać do typowych rybich cech jeszcze introwertyzm, problemy z wyrażaniem i uzewnętrznianiem emocji, upór i totalne zaniedbywanie spraw przyziemnych na rzecz duchowych i intelektualnych :D

Gość ło matko swinta ......
ciapowate nieudaczniki,wiecznie użalające się nad sobą , lubią jak sie koło nich skacze ,jak nie wzbudzają zainteresowanie -aby nie powiedzieć litości-to śmiertelnie urażeni cierpią ostentacyjnie.. interpretują zachowanie otoczenia w zupełnie inny sposób niż w rzeczywistości ....mam ich dośc,dooośc!!!!!!!!!!!!:O :O ...może dlatego ,ze sama jestem baran...🖐️

Gość facet ryba
to najwiekszy kretyn na świecie, dba tylko o własną dupę, a innych ma w dupie, przy rybie nigdy nie wiesz na czym stoisz, kapryśny i zmienny, oslizgły i zimny, nigdy nie wiadomo czy jest czy go nie ma.

Gość mój
facet ryba nigdy nie wie czego chce,jest nie zdecydowany,chciałby mieć kilka na raz,słaby charakter, tchórzliwy,niepoprawny romantyk,wrażliwy,czuły...Z drugiej strony egoista.Zgadzam się że potrafi manipulować uczuciami innych.Jak kot zawsze spada na cztery łapy.

Gość mój braciszek to ryba
facet 30 lat a zachowuje sie jakby miał 70 :O :O jak coś go boli to świat sie wali -cholery można dostać !!!!!!!!!!!! w dupie ma to,że ktoś jest spracowany i po całym tygodniu pracy chce odpocząć ale nieeee!!on ma ważniejsze problemy bo wyskoczył mu pryszcz na tyłku i to pewnie śmiertelne a krosta na ramieniu to czerniak złośliwy:O :O :O jeeezuu jak mnie to wkurza.... ja do pracy z gorączką to pryszcz ,wbijam gwożdzie w ściane jak trzeba a on trzeszczy,ze go boli kręgosłup...mam dość tego marudy pod dachem on nawet żony sobie nie znajdzie

Facet ryba?? Hmm jestem z taka jedna Rybka juz od roku ;) jest : - odpowiedzialny -szczery -kochajacy - czasem potrafi byc romantyczny -troszke obrazalski ... :P -dobry -czuly ;)

Mój brat to ryba i jest taki, jak opisała Delicious :classic_cool:

Gość vbnvcx
ryby sa zmienne kaprysne przewrazliwione zadufane w sobie? wlasnie opisalicie 100% kobiet, a facetow jest takich tylko 1/12...

troche tu skrajnosci, moj tez jest raczej taki jak pisze Delicious i potrafi okazywac uczucie milosci i to jak!;) za to moj ojciec :O zupelnie inny... wlasciwie kazda ryba ktora znam jest inna...

heheheh, ja też mam faceta rybę i nic co tu opisane do niego nie pasuje. mój facet nigdy się nad sobą nie użala, to 100% facet. zdecydowany, energiczny, inteligentny, bystry, zaradny, a przy tym kochany, opiekuńczy, potrafi okazać uczucie:) po prostu bosssski:D