Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasandra17

jak sie pozbyc tego dziadostwa!! ?? /

Polecane posty

nie wiem co jest w tym linku, ale przeskanuj kompa ad-aware\'m lub spybotem, może jakieś dzidostwo się przypałetało

Gość Calamty Jane
Strona startowa Ci sie przestawila... Pewnie jakiegos robala zalapalas ;)

to jak to zeskanowac?? ja sie wogóle na tym nie znam.jak to zrobic zeby mi sie wazne rzeczy nie skasowaly.?? no zdjecia

nie rozumiem? przeskanuj kompa, a to co wskaże jako niebezpieczne usuń. poza tym masz jakiegoś antywirusa? jeśli nie, to ściągnij choćby avasta (dobry jest), chyba też jest na stronie dobre programy

tak mam tego antyvirusa.chodzi o to z tym zabezpieczeniem bo jak jeszcze moj brat byl i skanowal kompa to to co ja mialam na swoim pulpicie (mielismy inne konta) znikalo np zdjecia czy jakas praca i dlatego sie pytam :(

nic nie powinno znikać. jesli się boisz to moze ponagrywaj na płytę najważniejsze dokumenty czy fotki

zeskanowalam tego kompa,dalam full scan cos tam skanowalo ze 20 minut a w internecie dalej sie tak samo robi z tymi stronami:/ i co teraz??

dokładniej.... jak skanowac tym antywirusem?? faktycznie raz mi sie wlaczyla takie dziadostwo i nie moglam tego wylaczyc :/

Gość zainstaluj Opere albo Firefoxa