Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pre-Paid

Pre-paid, ktora oferta najkorzystniejsza?

Polecane posty

Gość Pre-Paid

Strasznie dużo się tych opcji pojawiło na rynku. Czy w którejś sieci jest promocja polegająca na darmowych rozmowach z wybranym numerem? A jeżeli nie, to co powinnam wybrać, jeżeli zależy mi na tanich połączeniach w sieci i niedrogich smsach? Oczywiście, wiem o specjalnych zestawieniach, ale nie obejmują one z reguły tych wszystkich licznych taryf i niuansów, przez które niemiłosiernie ciężko się przebić na piechotę. Dzięki za odpowiedzi!

W heyah będzie darmowy numer w sieci po 7 lipca, gdzieś do polowy września. No i smsy w sieci po 3 gr;) Ewentualnie simplus:P, tylko tak trzeba uważać bo to krętacze:D

Gość Calamity Jane
Nie tacy kretacze jak orange :P Zwracaja kase... :D A ja nie moge stopki wstawic 😭

Gość Pre-Paid
Orange to oszuści na maksa! Była promocja, że doładowują dodatkowo podwójną wartością zdrapki. Przyszedł mi sms, że bonusowo doładowali mi wartość konta o dodatkowe 50 zł. Oczywiście na koncie nic nie przybyło, było 25 zł i jest 25 zł. Nie miałam już ochoty dzwonić po biurach obsługi... :(

Kup sobie tak-taka. Najbardziej przejrzysta oferta. Tylko tam nie ma darmowego numeru:O

Gość Pre-Paid
Ten darmowy numer byłby miłym bonusem, szczególnie że ja głównie do jednej osoby dzwonię. Zawsze można przecież wybrać ofertę z niedrogimi połączeniami wewnątrz sieci, zaopatrując odpowiednio połowicę :)

Gość Pre-Paid
Już spoglądam w tego tak-taka :)

W tak-taku sa tańsze rozmowy z trzema numerami w erze. Od 8 do 22 9gr za minute , 22-8 po 3 gr Opłata miesięczna za numer chyba 4 zl A w simplusie to dokladnie nie wiem, bo za dużo tam kombinuja:P, tak aby jak najwięcej ludzi skołować:d Jak zauważyłem orange odpada:D Ale chyba teraz i tak nie maja bezpłatnego numeru w sieci, chociaż był do niedawna.(darmowy weekend po doładowaniu za 50 zl w orange Go)

Gość Calamity Jane
Podziekowania sa niepotrzebne :P Wrecz niemile widziane :D

Gość Pre-Paid
Ramirez - bardzo dziękuję! Ponieważ senność mnie atakuje, więc uroczyście się odmeldowuję by wrócić z powrotem skoro świt. Na to wygląda, że będę wybierać między plusem a erą. Rano dokładnie przejrzę tabelki. Cmokasy!

Gość simplusa kup sobie
ja mam simplusa i bardzo zadowolona jestem. do 7 osob z plusa mam smsy po 1 groszu i połączenia za 18 groszy za minute. naliczanie sekundowe. do reszty smsy po 20 groszy a rozmowy chyba za 25 lub 60 groszy za min. do tego po 180 dniach w sieci w jednym m-cu mam 30 darmowych smsow do polskich sieci, w nastepnym m-cu 10 min darmowych a w nastepnym 5 zl do doladowania i tak w kolko. teraz jest jeszcze jakas promocja ze 5 groszy za min. ale nie wiem dokladnie o co chodzi. i ze jak przed doladowaniem tel wklepiesz nr jakiejs osoby z plusa to w zaleznosci od tego za ile doladowales to tyle bedziesz mogla gadac z ta osoba za darmo. np jak za 50 zl to przz m-c za darmo. ale to jaka siec ci sie oplaci to wszystko zalezy od tego do jakich sieci najczesciej bedziesz dzwnic i smsy pisac. ja mam prawie samych z plusa i doladowuje tel co 3 m-ce za 50 zl. doladowuje bo musze bo by mi zablokowali a nie mam calej kasy wydzwonionej. a sporo pisze smsow, dzwonie mniej. idzie mi srednio 10 zl na m-c. ale duzo pisze smsow z internetu.

Gość Pre-Paid
P.S. Te cmokasy były zbyteczne. To otępienie przez senność.

Gość Calamity Jane
Pre-Paid---> Ja Ci dam cmokasy!! :D :P

A jeśli chcesz rozmawiać wyłacznie tylko z jedna osoba to by pasowało heyah. 22 gr w sieci i pól grosza za smsa:d I podobno ma być darmowy numer przez wakacje z jedna osobą.

Gość Calamity Jane
To trzeba bedzie pomyslec o tym heyah, co? :D ❤️

Gość Pre-Paid
No ja mam preferencje podobne jak Ty - jak rozmowy to w sieci, no i smski. Jutro dokladnie poczytam bo już ledwo tu siedzę :) 🌼

Gość no to juz simplus tanszy
1 grosz za smsa i 18 groszy za minute rozmowy. i nie z 1 osoba a z 7. ale oczywiscie zalezy do jakiej sieci masz dzwonic najczesciej!!!!

Chwila:P, ten 1 gr za smsa i 18 za minute to jest tylko na miesiac po doładowaniu kwota 50 zl:p Tu jest haczyk:D

Gość Calamity Jane
potwierdzam :] W simplusie za to jest 7 swojakow: 39gr/min i 1gr/sms... (swojaki - tylko w sieci plus) Najlepiej wybierz ta siec co ma ta osoba,do ktorej chcesz dzwonic ;)