Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posiadaczka Puszystych Wloskow

Grube, puszyste wlosy - jaka fryzura?

Polecane posty

Witajcie:) Mam bardzo grube wlosy, niektorzy twierdza ze to dar Bozy, niestety mam z nimi same problemy:OPo umyciu i wysuszeniu mam tzw "szope" (nie kreca mi sie ale jest ich tak duzo ze rozchodza sie na boki, robiac z mojej glowy piramidke:P ) Moze ktoras miala podobny problem? Moze moje wlosy sa za suche? Kiedy pytalam fryzjerki ona powiedziala ze mam takie wlosy i juz, ale nie byla zbyt mila, poza tym miala innych klientow wiec wydaje mi sie ze troszke "olala" mj problem ... :O

Zacznij używać jedwabiu w płynie. Wygładzi Ci trochę włosy i nie będą się tak puszyć. Tylko, że jedwab nie jest zbyt tani. Ale polecam. :)

Gość wystarczy
wystarczy jak je dobrze zetniesz u fryzjera, ia chyba proponowalanym zebys je mocno postopniowala, "wycieła" czy jak to tam se zwie

chodzi Ci o pocieniowanie?? mylisz sie i to bardzo! cieniowanie wlosow zaleca sie osobom o niezbyt grubych wlosach, poniewaz gdy kiedys mocno pocieniowalam wlosy (chcialam miec fryzurke tzw "malpke" to moja glowa wygladala jak kartofel , bo wlosow na gorze bylo barzo duzo a na dole mniej lecz takze byly grube) :O:O Tak myslalam o zrobieniu sobie grubszej grzywki, takiej ze srodka glowy . teraz mam wlosy do ramion i lekka grzywke, ... :O

Gość eksperyment
pokochac i eksponowac, zrobic sobie z nich wizytowke mozna probowac czyms przyklepac, jak ktos wspomnial przetestowac rozne odzywki z jedwabiem pocieniowac lekko koncowki i zrobic ukosna grzywke ( jednak cieniowanie ale nie mocne ) czasem sobie mocno ulizac w kucyka zelem mozliwosci jest wiele, moze podpatrz u jakiejs gwiazdy jak sie nosi?

Gość ania majcer
Myślę, że takie efekty można uzyskać dobrym szamponem i odpowiednią pielęgnacją. Np. HB Jeunesse czy coś Wam mówi? Powiększa objętość włosów, w moim wypadku efekty były znakomite, różnica bardzo duża i po prostu wszystko wyglądało jak należy - i co? Da się?

Gość gość
a może jednak masz kręcone tylko o tym nie wiesz? Może spróbuj mycia odżywką, plunkingu i stylizacji na żel ?